Szacuny
0
Napisanych postów
33
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
915
Mam taki mały problem, doszlifowuję "plażową" sylwetkę i:
ćwiczę brzuch od dawna i widok z przodu jest zadowalający, 6-pak widoczny, jednak już widok z boku mnie denerwuje. Brzuch jest wypukły , zwłaszcza w dolnej jego części. Jakie ćwiczenia stosować na to? pomimo silnych mięśni brzuch zachowuje płaskość tylko na czczo. Które mięśnie utrzymują go płasko?
Napisanych postów
155
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2677
Mam taką sprawę. W sierpniu jadę na tydzień na wakacje i nie wiem czy zaczynać trening ACT czy zacząć po powrocie z kolonii a teraz zająć sie innym treningiem np.domatora albo zrobić miesiąc ACT i później wrócę i mogę kontynuować ?
Szacuny
3
Napisanych postów
204
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1385
Witam, trenuję na siłowni jakieś 6-7 miesięcy, ale z tego 2 miesiące były przed przerwą około roczną i ćwiczyłem wtedy rekreacyjnie u kolegi w piwnicy. Teraz od 5 miesięcy jadę ostro i są niestety tego pierwsze objawy. Rosłem bardzo dobrze, ale zachciało mi się mono zjeść i po cyklu ostro mnie rozbudowało. Kiedy zaczynałem 5 miesięcy temu, to miałem w bicepsie 32, a teraz jest 40 i są duże rozstępy. W prawym bicu mam 39 i tam te rozstępy dopiero zaczynają powstawać (widać już malutkie ślady). Chciałbym, aby łapa mi przynajmniej przez rok nie rosła, ale nie wiem, jak to ograniczyć, by nie ucierpiała moja siła do wykonywania ćwiczeń na plecy. Kolejnym problemem jest, to że rozstępy schodzą już niżej na trica :/. Smaruję się od niedawna kremem nivea i oliwką, przed treningiem i po treningu. Proszę o jakieś rady. Nie chcę przerywać ćwiczeń, bo mam dobre pzyrosty.