Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - czesc druga.

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 225000

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 96 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2509
Mam takie pytanko, w dni które biegam (około 3 km), należy ćwiczyć na siłce nogi czy sobie odpuścić, bo będzie to za duży wysiłek dla nóg?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 17852 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 63608
najlepiej przesun dni w ktorych biegasz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 69 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 323
Witam,mam takie pytanko odnośnie treningu na masę... wzrost:172, waga:74 kg, ehh od pewnego czasu trenowałem FBW(przytyłem ok 5kg), jednak trening ten jest dla mnie bardzo monotonny... mój staż to pół roku, czy jeżeli przejdę na split będzie to dla mnie oznaczało spowolnienie efektów ? Czy z moim stażem najlepszy, bezkonkurencyjny jest FBW ? Proszę o poradę "doświadczonych"...

POZDRAWIAM
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 17852 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 63608
Zrob przerwe tydzien i sprobuj splita. Nikt nie wie co bedzie lepiej na Ciebie dzialalo. Jezeli nie bedzie efektow sprobuj cos innego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 127 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2064
Witam mam jedno pytanie.

Gdy wykonuje skłony leżąc płasko (z nogami założonymi w powietrzu) czuje jak napinają mi się scięgna na karku i powoduje to ból, który chyba powoduje ze przestaje sie skupiać na ćwiczeniu albo wykonuje je źle, bo jakos robie te skłony i robie i moglbym tak w nieskonczonosc, czuje ze robie cos nie tak. Co moze byc problemem? To normalne?

Dzięki.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
to prawdopodobnie minie

jest to spowodowane unoszeniem glowy i trzymaniem jej sztywno w powietrzu. Po paru treningach minie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 112
Ja mam pytanie, Czy w treningu w domowych warunkach, w punkcie:
"4.Podciąganie na drążku podchwytem na szerokości barków z nogami na krześle. (m. pleców) 10-12 powtórzeń"

Można to zastąpić innym ćwiczeniem, gdyż na jakiś czas nie będę miał dostępu do drązka?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
to raczej trudno zastapic

poszukaj w atlasie ale watpie zeby bylo cos rownie skutecznego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 127 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2064
Ok dzięki, jeszcze jedno głupie pytanie ;) Jak jest napisane ze 'na szerokość barków' albo na dwie szerokości barków to ile? Tzn 'szerokosc barków' to mniejwiecej jak ręce wyprostuje do przodu? Bo nie wiem dokładnie..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
szerokosc barkow tzn ze rece masz w lini pionowej do gory i cwytasz na takiej szerokosci jak masz barki.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening na siłe prosze o pomoc

Następny temat

prośba o doradztwo

Spalanie
Polecane artykuły