Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - czesc druga.

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 224628

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 204 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1385
Siema, mam kilka kolejnych pytań. Tym razem dotyczących pleców. Zależy mi najbardziej na szerokości, a potem na grubości górnej części pleców. W związku z tym nei wiem jak ułożyć sobie ćwiczenia i jakie dobrać. Wcześniej jechałem na początku drążek, potem MC i wsiołowania i chyba było git, a po zmianie na mc, drążek, wiosłowania nie daje rady się tak dużo podciągać. Na drążku na początku treningu walnę z 15 podciągnięć na raz bez bujania, a po mc mam problemy z 10. Poza tym słyszałem, że wiosłowanie sztangą jest dużo lepsze od sztangielki? Jakie ćwiczenia dobrać do Mc i drążka i jak to rozłożyć? Elegancko mi wchodzi wiosłowanie końcem sztangi w opadzie jakieś 45 stopni. Proszę o rady i ułożenie kolejności. Dzisiaj o 16:30 będę testował :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 373 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 8905
czy podczas treningu kortyzol siue wytwarza? dzis instruktor powiedzial, ze wytwarza sie on podczas treningu mniej wiecej po godzinie i hamuje przyrosty, dlatego zalecane sa cwiczenia 45-60min. czy to co mowil to prawda czy kompletna bzdure?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 204 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1385
Proszę o szybką odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 191 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1039
siema
Co jest dla mnie lepsze split klasyczny czy split 2x w tyg. (mam rok stażu)?

Dzięki i Pozdro

Wiesz najważniejsze by znaleźć w sobie siłę

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 217 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4723
a fbw próbowałeś ,jesli nie to polecam i zmień liczbe powtórzen i cw czyli plan zaskoczysz łądnie miesnie :)

Zmieniony przez - konrado9 w dniu 2009-06-04 11:59:41
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 39 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 177
jak cwiczyc brzuch przy robieniu masy? od dawna nie moge sie tego dowiedziec, do tej pory robilem a6w bo mialem nadzieje ze zejdzie mi troszke z niego sadelka, ale poczytalem i pisza zeby cwiczyc 2 razy w tygodniu, jakies 3 cwiczenia po 3-4 serie, spinanie miesni brzucha itp. prawda to? a przy okazji prosze poraz kolejny o ocene mojego planu i suplementacji :) https://www.sfd.pl/plan_do_oceny-t502357.html 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 237 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3703
czy to jest aktualne??(ze 2 lata temu pisane)
https://www.sfd.pl/[art]_FBW-_Full_Body_Workout_by_georgu-t364504.html
czy szurgusy zaliczyć do ćwiczeń na plecy??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 431 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2318
witam potrzebuje porzadnego planu na Mase ale naprawde dobrego co z dobra dieta da przyrost masy ... wazylem w okolicach 85 kg a dzis sie wazylem to spadlem do 73 kg wiec musze znowu nabrac masy ale powiem wam ze normalnie cwiczylem jak spadlem nie wiem dlaczego dieta jest wiec prosze o jakis porzadny plan na mase

Najsilniejsi to nie Ci, którzy nigdy nie przegrali, lecz Ci, co z sukcesem podnieśli się po porażce...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 39 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 177
masz dopiero 19 lat i takie wachania masy ciala, to cos z hormonami i dojrzewaniem, niemozliwe zebys tak poprostu od nic nierobienia, zalezy jeszcze ile mierzysz wzrostu, 12 kg do tylu to kupa masy, wyglada na to ze byles poprostu grubszy wiec dobrze ze Ci sie schudlo, a planow na mase jest kupe w tym dziale
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 431 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2318
No tylko ja potrzebuje dobrego planu

Najsilniejsi to nie Ci, którzy nigdy nie przegrali, lecz Ci, co z sukcesem podnieśli się po porażce...

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening na siłe prosze o pomoc

Następny temat

prośba o doradztwo

Spalanie
Polecane artykuły