Szacuny
2
Napisanych postów
6019
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
35589
Torez Nie ten dział.
SebMar90 W jakim celu? Jeśli masujesz, nie ma sensu. Jeśli chcesz sobie wyrobić wytrzymałość i zwiększyć ilość maxymalną pompek to możesz spróbować, inaczej - daj spokój
Szacuny
0
Napisanych postów
180
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3494
masuje własnie do czerwca conajmniej, pozniej chcialem sie zastanawoic aby przez miesiac poprawic definicje miesni klatki:)czyli pozniej moga sie przydac;>
Szacuny
2
Napisanych postów
127
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2064
Hej mam takie pytanie.. dzisiaj w szkole na wfie z nudow zaczalem sie podciagnac na drabinkach.. i podciagam sie podciągam.. i tak kilkanascie razy, opadam i mowie kurna co jest nie jestem zmęczony? w chacie po pięciu już ledwo zipie? i zaczalem analizować co jest nie tak. Roznica jest ogólnie taka - drabinka byla dosc spora, ze 3-4cm średnicy, no i to była stabilna drabinka - natomiast mój manualnie zrobiony 'drążek' (czyt. kij od mopa powieszony przy suficie na linkach od bielizny :D) jest duzo cienszy no i mniej stabilny, bo ciut sie buja, chociaz nie ma to chyba takiego wielkiego znaczenia.
No i pytanie - czy moja dedukcja jest trafna? Jaką średnicy powinien mieć taki poprawny drążek? I prosze o poważną odpowiedź, nie mam kompletnie ( <-- !) kasy na żaden sprzęt, ćwicze w domu. Znalazlem już pare rur różnych ;) Tylko powiedzcie jakie to powinno być (serio sie pytam i chce serio odpowiedzi, bo to ma duży wpływ na jakość trenowania bicków, po tych paru podciagnieciach w szkole - notabene lekkich - czulem lepiej pracujace miesnie niż na tym moim wynalazku..).
Szacuny
0
Napisanych postów
121
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
955
Mam pytanko zacząłem robić FBW chciałem zwiększyć mase. I mam pytanie o ilość powtórzeń nie chce metody 5,10,15 bo z tego co zrozumiałem to jednego dnia robi po 15 drugiepo po 10 itd. I tego dnia co robie po 15 wszystko to sobie nie wyobrażam :P. Więc moge robić np poniedziałek 3 serie = 15 10 5 albo np 10 8 6 ?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
2 pytania
1) jak poruszyc łydki, chce aby byly one duze( miesiste), robie 2 ciwczenia na lydki
ale mam wrazenie ze nie chca isc wiec co zrobic??
2) od 2 dni mam odczucie ze mam spadki sily wczraj wogole nie mialem sily na pakerni i sobie odpuscilem, dzisai to samo, przy wyciskaniu normalnie brak sil co sie dzieje????