Szacuny
6
Napisanych postów
2196
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
27667
mecz piłkarski to duży wysiłek. Ciężki trening, a tymbardziej trening nóg dzień przed meczem trochę mija się z celem. Na mecz masz być wypoczęty pełny sił, zmęczysz baze nie zdąrzysz się zregenerować, będziesz na meczu nie w pełni sił.
Szacuny
4
Napisanych postów
428
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4156
Siema mam pytanko co do redukcji. Mam zamiar ułożyć sobie plan (Chyba FBW) i jakbym w przerwach między ćwiczeniami (skakał na skakance) by utrzymać wysoki puls czy byłby to dobry pomysł? dieta oczywiście będzie i aeroby (kosz,siatkówka) wlasnie nie wiem czy moglbym codziennie robić bo nie wiem jak tam z regeneracją bo jestem endo... za odpowiedz z gory dzięki.
Napisanych postów
11
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
16
mam 14 lat- czy trening nie zatrzyma mi rosniecia?
czy dobrym psosobem na zrzucenie brzucha jest bieganie?
czy tez wtedy zrzuce tluszcz z klaty?
zamierzam teraz cwiczyc z hantlem (mozna cos zrobic z 1 na klate :D )
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
771
->mc-money
Tak, bieganie to świetny trening aerobowy, pamiętaj tylko, że ćwicząc minimum 30 minut dopiero zaczynasz spalać tłuszcz (przy odpowiednim wysiłku, tzn. 80% twojego maksymalnego tętna), to gdzie spalisz tłuszcz jest niezależne od ciebie.
Daruj sobie kulturystykę, za młody jesteś, no chyba, że pod okiem kogoś doświadczonego.