Szacuny
1
Napisanych postów
395
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2210
Cwicze brzuch przed treningiem, poniewaz trening wlasciwy nie jest az taki ciezki. Natomiast przy ciezkich przysiadach i ciagach uwazam ze bezpieczniej i wygodniej jest kiedy brzuch nie jest wymeczony i jest w pelni gotowy do pelnienia swojej funkcji stabilizatora.
Zmieniony przez - sixstus w dniu 2009-08-09 20:39:33
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
93
Hmm a moglibyscie zapodac jakies propozycje planu na 5 dni? Przypomne ze robie mase. Moze wlasnie lepiej by bylo jednak robic partie raz na tydzien ale duzo dokladniej czyli jedna partia na caly dzien? A nie 2x mniej dokladnie jak to zaproponowalem we wczesniejszym planie?
Szacuny
520
Napisanych postów
21399
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
141207
Mam wade kręgosłupa (Rotacje jakąś tam ?) moge po każdym treningu i w dni wolne wykonywać "Swobodne zwisy na drążku" powiedzmy 2-3s po 20-30s i z każdym tygodniem dodawać np 5s? Czytałem że to pomaga rozluźnić mięśnie ale tez czytałem że to nie jest wskazane więc nie wiem jak co jest w końcu prawdą... I jeszcze jakim chwytem się podciągać ?
Zmieniony przez - Viren w dniu 2009-08-11 12:11:03
Szacuny
4
Napisanych postów
349
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4362
Viren - z chwytami mozesz kombinowac oraz z szerokoscią rozstawu dłoni
gdzie czytałes ze swobodny zwis nie jest wskazany? swobodny zwis wykonuje sie jako cwiczenie wzmacniające nadgarstki
Szacuny
8
Napisanych postów
562
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9109
mam pytanko? jak robię trening masy pon:klata+bice wt:wolne śr:barki+triceps czw:wolne pt:plecy+nogi to mam po w niedziele po odpoczynku sobototnim powtarzać cykl klata+ biceps itp?