Szacuny
213
Napisanych postów
22991
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
173464
belMMondo - nie ten dział, skonsultuj to ze swoim lekarzem, oczywiście jeżeli będzie miał na ten temat jakąkolwiek wiedzę, osobiście spotkałem się z takimi gigantami którzy wygłaszali oczywiście nie prawdziwe "kazania" iż kreatyna uszkadza wątrobę, chociaż właśnie tam w ciele człowieka jest produkowana.
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
Szacuny
4
Napisanych postów
278
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4807
Witam.Nie wiem w jakim to temacie umiescic no ale tu sprubuje.
Mam zamiar zakupic nie długo troche sprzetu do domowej silowni.
Chcialem urzadzic silownie na strychu gdzie mam bardzo duzo wolnego miejsca ALE...no wlasnie...na wylewce na strychu ocieplona jest podloga styropianem( 2x5cm) w sumie 10cm.
Co moge zrobic w takim wypadku???CZy konieczne jest wyje*anie tego styropianu czy moge na niego polozyc kilka wielkich płyt drewnianych,sklejek,blatów itp???
Moze macie jakies inne propozycje??
"Żeby zwycięzyc trzeba byc jednoczesnie Lwem jak i Lisem"
Szacuny
0
Napisanych postów
39
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
177
wazne pytanie, chodze na silownie , juz 4 miesiac regularnych cwiczen, silownia zeszla na psy, wyniesli polowe sprzetu, czasami zbyt duzo ludzi nie ma jak cwiczyc, planuje zakup hantli , sztangi , ekspandera i drazka, do tego raczki do pompek , czy to zastapi mi silownie? tu gdzie mieszkam nie ma narazie miejsca na lawke , czy to zastapiloby mi silownie? pozatym kolejne pytanie , staram sie wyrobic sylwetke, waze ok 74 kg , chcialbym schudnac do 68 , trenuje 4 razy w tygodniu , zwyczajny split, chcialbym sie zapisac na boks , bardzo mnie to interesuje ;] jakies rady? do tego wszystkiego jestem w trakcie a6w
Zmieniony przez - radzic w dniu 2009-05-24 10:56:58
Szacuny
3
Napisanych postów
204
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1385
Witam,
1. Czy w treningu na masę dobijać mięśnie małymi ciężarami pod koniec treningu na daną partię?
2. Czy serie łączone są wskazane w treningu masowym, przy stażu około 5 miesięcy? Na bary łączę i czuję palenie, ale czy to pomaga w łapaniu masy czy bardziej w rzeźbieniu?
Zmieniony przez - Yelonas w dniu 2009-05-24 17:09:58
Szacuny
4
Napisanych postów
457
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
11809
Witam, nie wiedziałem gdzie umieścić to pytanie.
chciałem zaktualizować zdjęcie w profilu i się nie da wgrać nowego. Trzeba najpierw usunąć stare ? Jeśli tak to jak ?
sorry za spam.
Szacuny
2
Napisanych postów
6019
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
35589
Koksik90 Niby to forum sportowe... ale drewno nie zatrzyma pędzącej sztangi, a wierz mi, kiedyś ją w końcu upuścisz. Szkoda styropianu.
radzic Rzuć a6w, zainteresuj się aerobami i HIITem. Tylko że 74 kg to i tak mało.
Co do sprzętu - kup, najwyżej ławeczkę dokupisz z czasem. Tylko koniecznie kup już teraz stojaki pod sztangę
Yelonas 1. Nie
2. Skoro działa, to wal, ale raczej tylko na te barki. Resztę sobie na razie daruj.
claner Nie trzeba kasować starego, ale może nowe nie chce się wgrać bo zły rozmiar ma, labo format? Poza tym wejdź w profil i "odśwież", bo może się zmieniło ale tego nie widzisz.