Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
71
Siemanko.
Ćwiczyłem przez 3 miesiące i potem przestałem przez całe wakacje. Teraz moje pytanie czy mam jeszcze raz robić tamte ćwiczenia. Czy zmieniać na coś innego.?
Szacuny
1
Napisanych postów
395
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2210
Grubson2 - jesli chcesz zrzucic balast to wykonuj cwiczneia aerobowe angazujace cale cialo jak bieganie, rowerek wzglednie inne cwiczenia jak pajacyki, skakanka. Spalaniu służa tez takie metody jak HIIT i Tabata jednak cech**a się tym że przy krótszym czasie trwania niz aeroby osiagamy podobne rezultaty.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja z pytaniem...
Jak wykonywać przenoszenie sztangielki w leżeniu na ławce?
Tył barków ma cały czas dotykać ławki (jak przy wyciskaniu) czy w końcowej fazie ruchu barki mają byś uniesione?
Przyznam, że gdy mam uniesione barki, bardziej czuję pracę klatki, ale to może złudzenie...
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
191
Jakie ćwiczenia należy wykonywać przy treningu na masę, by przykryć wystające kości między szyją, a klatką piersiową? Trudno opisać ich lokalizację. Chodzi mi o kości biegnące dookoła szyi, tyle że poniżej. Czy to przypadkiem nie jest obojczyk?
Szacuny
8
Napisanych postów
562
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9109
Mam pytanie, otóż mam 168 wzrostu i 16 lat i mam zamiar(pragnałbym) urosnąć jeszcze trochę w związku z tym czy mam robić takie ćwiczenia jak wiosłowanie, przysiady ze sztangą na plecach itp czy może je zastąpić na przykład przysiady ze sztangielkami?co doradzicie?