Szacuny
8
Napisanych postów
397
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11076
robię fbw i w przysiadzie i mc dodaję z treningu na trening 2-3kg, na pozostałe 1kg, no czasem 2kg... dobrze robię, czy powinienem jakoś inaczej?
btw, jestem początkujący, miałem problemy ze zdobyciem obciążenia długi czas i mam chyba jakieś dysproporcje w sile, bo ostatnio serie mc robiłem z 60kg i na tym samym treningu wyciskanie na barki z 47kg.
Szacuny
8
Napisanych postów
397
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11076
mam następne pytania,
więc, gdy wreszcie dorwałem obciążenie i robię progres ciągły, zauważyłem, że ramię rośnie mi dosłownie z dnia na dzień... oczywiście mierzę je rano, przykładowo ostatnio - wczoraj sobie zmierzyłem, zrobiłem potem trening, na drugi dzień mierzę i wychodzi, że przez noc przybyło mi 0,6 cm. i takiego zonka zaliczyłem już trzeci raz chyba... nie trzymam specjalnie diety, przybywają mi mięśnie, czy jakieś g**** typu woda?
chciałbym teraz zapytać o ćwiczenie przedramion. czy można je ćwiczyć jak każdą niewielką partię? chodzi mi o 3s 12 powt i stały progres obciążenia do uginania nadgarstków.
Szacuny
20
Napisanych postów
1807
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
12829
na przedramie rob 3x do zmeczenia po 3 cwiczonka i bedzie dobre
nie mozliwe aby ci tyle przez noc przybylo, moze zle mierzysz, nie w tych samych miejscach bierzesz cos?