Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - czesc druga.

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 224665

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4
luzik :) powtórzę pytanie wyjaśniając je przy okazji, jak najbardziej tylko umiem

Ćwiczę już jakiś czas w domu "na pałę" czyli bez ustalonej kolejności albo jakiegoś planu. Jestem dość dobrze zbudowany jak na taki trening (zawsze uprawiałem jakiś tam aktywny tryb życia, a to piłka, rower, kopanie dołów, trochę siłowni, biegi itd) ważę około 60 przy wzroście około 177 kg, lat 19. Chciałbym nabrać nieco masy, bo myślę że po tym co obecnie ćwiczę, wszystko idzie w rzeźbę. Co powinienem sobie rozpisać i pod jakimi hasłami szukać tematów które najlepiej by mi pasowały?

Zmieniony przez - koksioras w dniu 2009-09-17 19:17:14

"samo się nie zrobi!"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 244 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3530
15
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 562 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 9109
Witam. Mam pytanko które z ćwiczeń ma być najpierw:uginanie ramion z suplinacją siedząc czy modlitewnik, dodam iż pierwsze ćwiczenie to unoszenie sztangi stojąc i nie wiem jak z kolejnością 2 i 3 ćwiczenia.z góry W. thx
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 168 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 5125
Czy nie będzie za dużo na najszersze grzbietu jak bede robil wiosłowanie sztangą i podciąganie szerokim nachwytem na jednym treningu?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 224 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2689
koksiarz przy wadze 60kg i twoim zwroście to na pewno nie jesteś dobrze umięśniony ciekawe ile masz fatu nic o sobie wiecej nie napisałeś mam kumpla o twoim zwroscie i warzy 5 kilo wiecej a ledwie zarysy kształtów zacznij ćwiczyc systematycznie masuwa to podstawa w twoim przypadku

Moje gg 4832683
Czasami pomogę a czasami nie
Wszystko zależy czy mam akurat wolny czas...
http://www.sfd.pl/Moje_stanowisko_pracy-t584987.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 224 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2689
zauwarzyłem juz od dawna że osbniki (enkto) ćwiczą rzezbe a nie wiedzą co to jest rzezba dzisiaj z kumplem gadałem i mówi że robi rzezbe a ja spytałem czego jak fat ma na poziomie 6% to mnie rozbroiło hehe tendencja na rzezbe nigdy nie zmiejszy

Moje gg 4832683

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
przepraszm za pomyłke (ektomorfik)

Moje gg 4832683

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 45 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1100
ja edytowac odpowiedz? Wyslalem posta, ale chcialem jeszcze cos zmienic bo jest nie czytelny - jak to zrobic bo nie moge znalesc:/ ??????\

* * *
Mamusie oszukasz, tatusia oszukasz nawet mnie oszukasz, ale życia nie oszukasz...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 45 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1100
Dobra znalazlem;) To bylo zalosnie proste:D Zal;)

* * *
Mamusie oszukasz, tatusia oszukasz nawet mnie oszukasz, ale życia nie oszukasz...

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening na siłe prosze o pomoc

Następny temat

prośba o doradztwo

Spalanie
Polecane artykuły