Szacuny
0
Napisanych postów
109
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1700
siema!
mam pytanie mam taki problem ze spadkami masy.byłem 2 tygodnie na praktyce(szkola budowlana-wiec się ostro narobiłem) straciłem 8 kg:/ i tu moje pytanie masę znów zacząłem przybierac, czy bieganie 2 razy w tygodniu po godzinie wpłynie bardzo na przybranie masy??
nie ważne ile masz w łapie,ważne że jesteś wariatem!
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
24
@Viren
Ile czasu robić trenig domatora przed pójściem na siłkę? Pytam, ponieważ muszę sobie już powoli wrzucić siłkę do grafika, który właśnie ustalam ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
96
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2461
Mam problem z dużą dysproporcją w sile tricepsa...(robiąc wyciskanie francuskie jednorącz sztangielki prawą robię 12 powtórzeń spokojnie i mógłbym więcej a lewą męczę się z 6 powtórzeniami)...Czy to się wyrówna z czasem ?...Macie na to jakieś porady ?
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
24
Viren, nie wiem nie znam się ;). W każdym razie najważniejsza dla mnie jest rzeźba. Dzięki za support, zacząłem od przedwczoraj się bawić. W takim razie akurat w połowie lutego zapiszę się na siłkę.
Do usłyszenia.
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
188
Witam, mam problem, a mianowicie przy wyciskaniu na ławeczce prostej lub skośnej, podczas ostatnich powtórzeń wyginam się strasznie w łuk. To raczej utrudnia mi dokończenie serii niż ułatwia, a czuje, że bez tego wygięcia zrobił bym serie bez problemu. Nie wiem w czym tkwi błąd ale pod koniec aż czuje skurcze w nogach i na pośladach... Co mam z tym zrobić? jedyna opcja to zmniejszyć ciężar?
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
22
Witam
Mam naiwne pytanie ale przecież każdy zaczynał i zanim wybrechtacie je napiszcie odp. Pliz.
Google nie potrafią mi odpowiedzieć na nie ;)
Problem polega na tym, ze nie rozumiem jak się ćwiczy serie w stosunku do powtórzeń. Na przykłądzie
Mam dajmy na to dwa różne ćwiczenia pierwsze 3 serie po 10 pwt i drugie 3 serie po 10 pwt.
Czy mam je robić tak, że najpierw się biorę za pierwsze ćw. Robie 10 pwt/ przerwa/ 10 ptw/ przerwai 10 pwt/ przerwa, a potem się biore za drugie?
Czy mam robić tak:
pierwsze - 10 pwt/ przerwa
drugie - 10 pwt/ przerwa
drugie - 10 pwt/ przerwa
drugie - 10 pwt/ przerwa
napiszcie jak się ćwiczy. Wiem, ze to podstawy ale skądś je trzeba mieć ;)