Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
16
Za 8 dni skoncze 6 weidera... i czy jak kiedys zachce mi sie znowu to: wszytsko od poczatku? czy to co koncowe (3 serie-24 powt)
Czy oplaca sie robic np co 2dzien-jak mi sie zachce? czy od nowa zfrobic drugi raz A6W?
Szacuny
4
Napisanych postów
4982
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
20328
Witam mam pytanie narazie mam przerwe regeneracyjna i sie zastanawialem czy zainwestowac w modlitewnik jak myslicie?? Warto wydac te 150 zl na modlitewnik czy nie?
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
47
Słyszałam o czymś takim jak natężeniowy trening odstępowy. Podobno efekty są super, czy ktoś z was wie na czym to polega albo tego spróbował ?
Chodzi tam głównie o 3 minutowe cwiczenia na przemian raz mega szybko a raz wolno..ale nie wiem.
Szacuny
1
Napisanych postów
287
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6891
Witam
Chodze na silownie juz ponad 6 miesiecy.
Przechodzac do rzeczy mam problemy z nabraniem masy.
Ulozylem diete i powoli zaczynam ja stosowac.
Dodatkowo chce wziac geinera mutant mass firmy pvl i moje pytanie czy w jaki kolwiek sposob zaszkodzi on mojemu zdrowiu? bo ponoc to jest jak dobry posilek.
Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1783
Witam, mam pytanko, czy od ostrego pakowania na bary też można nie urosnąć ? I wogóle od jakie ćwiczeń można przestać roznąć ? Bo wiem że sztrugsy ze sztangielkami, MC i przysiady, ale ja wykonuje MC i przysiady z obciążeniem nie większym niż masa mojego ciała... (mam 170cm. wzrostu i ważę 65kg ) Mam wątpliwości, bo każdy mówi co innego... jedni, że nie urosnę a inni, że mam pakować...
Szacuny
2
Napisanych postów
64
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2791
1 jak robic przysiady ze sztanga jesli nie mam odpowiednich stojakow pod sztange tzn takich zebym mogl przysiady robic ?
2 czy martwy ciag, wioslowanie mozna robic gryfem lamanym?
3 co wykonywac na plecy jako pierwsze jesli wykonuje oba cwiczenia na treningu: martwy ciag czy wioslowanie?
gdyby ktos ocenil bylbym niezmiernie wdzieczny https://www.sfd.pl/FBW_dla_poczatkujacego,_pierwszy_raz_na_silowni-t521936.html
Zmieniony przez - .fresz w dniu 2009-08-24 14:24:59