Szacuny
4
Napisanych postów
278
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4807
Alucard666
Tu juz nie chodzi o to czy ja upuszcze sztange czy nie...a chce zeby ławka jak i wyciąg były stabilne.Na steropianie sie nie da bo sie ławka w bije ;)WieC nie wiem czy wywalic steropian z polowy z strychu czy Połozyc jakis wielki Blat lub jakies płyty drewniane które ustabilizuje..a moze masz lepszy pomysł??
Z Góry dzieki z Odp.
"Żeby zwycięzyc trzeba byc jednoczesnie Lwem jak i Lisem"
Szacuny
3
Napisanych postów
204
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1385
Klata + tric czy bic? Masowy trening. Po prostu jakie połączenie najbardziej przymasuje moje mięśnie. Próbowałem oba połączenia i nie wiem, które lepsze:/
Szacuny
3
Napisanych postów
204
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1385
Siema, mam pytanie co do treningu przedramienia, kapturów i łydek. Robię po 2 ćwiczenia po 4 serie i walę progres, ale po 20 powtórzeń. Co mi radzicie walnąć progres i 12-10-8-6 czy zwyczajnie jednym ciężarem cały czas? Aha ile razy w tygodniu przedramie robić żeby zmasować? Robiłem 2 i nie narzekam, ale może masa bardziej pójdzie przy 1 razie?
Szacuny
0
Napisanych postów
39
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
177
nitrobolon II plus monohydrat kreatyny pierwsze trzy tygodnie i drugie trzy tygodnie kontynuacja z monohydratem i horse power , do tego caly czas bialko matrix 5.0 , do tego trening 4 razy w tygodniu:
poniedzialek
klatka barki triceps
wtorek
nogi plecy biceps przedramie
czwartek
klatka barki triceps przedramie
piatek
nogi plecy biceps
do tego a6w codziennie, nie chce zostawic tego treningu bo jestem dopiero przy 9 dniu a juz widze naprawde duze efekty , diety nie mam konkretnej, staram sie jesc czesto posilki bogate w bialko i troche weglowodanow, codziennie przed spaniem serek wiejski , na sniadanie przewaznie jem omlet z jaj , platkow owsianych i rodzynek , potem jakis owoc najczesciej banan czy jablko, cos dorzucic cos odjac? jakies rady?
Zmieniony przez - radzic w dniu 2009-05-25 21:01:25
Mam pytanie czy w skosie- i przenoszeniu również dać progres czy jeden ciężar? Ile powtórzeń w tych ćwiczeniach jeśli stały ciężar? Klatkę rozciągać po każdym ćwiczeniu czy pod koneic treningu? Mam maszyne z głębokim butterfly, na któym przy samym siedzeniu bez ruchu mocno rozciąga klatę jak się siedzi 1-30s.
Szacuny
0
Napisanych postów
43
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
796
siema moj problem polega za zapadnietym mostku cwicze na silce rok i wyrobilem juz troszke masy,problem w tym ze moja klata nie wyglada tak jak bym chcial,boczne miesnie klaty mam wyrobione a srodek wogole i wyglda to kiepsko.Chce wogole przestac cwiczyc masowo klate i zajac sie np 2 x w tygodniu tylko srodkiem
np ; Poniedzialek - 4 x - pompki na poreczach i 5 x brama
Czwartek - 4x rozpietki i 5 x wyciskanie hantli z rucehm do siebie.Co o tym myslicie ? prosze o pomoc bo zalezy mi na wyrowaniu tego do wakacji.Dodam jeszczse ze biore jablko