Szacuny
2
Napisanych postów
6019
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
35589
kacpero091 - jasne. Warto zamienić ćwiczenia, zwłaszcza że WL jest akurat ciężkie technicznie i nie zawsze skuteczne, zależnie od predyspozycji. Skos wypada nawet lepiej, szczególnie w połączeniu z pompkami na poręczach (wersja na klatkę oczywiście).
Jade oto takim planem... Nie mowcie ze jest lipny czy cos bo wiem ze jest dobry ;P
Chodzi mi o to zebyscie mi doradzili ile cwiczen i serii robic ? Np na bicka 4 cwiczenia po 3 serie by bylo ok? A na te wieksze jak np plecy 4 cwiczenia po 4 serie? Mase robie
Szacuny
1
Napisanych postów
395
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2210
Widac ze lipny, "sezonowe" podejscie - klata, bic, tric najwazniejsze a nogi i plecy olac. (teraz pewnie mnie zjedziesz bo przeciez to jest "najwspanialszy" plan i jak ja moglem powiedziec ze lipny)
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
93
ten plan doradzil mi koles ktory cwiczy ponad 11 lat. Nogi i plecy sa przeciez... ale raz w tygodniu. No i sie pytam tylko o ta ilosc cwiczen i serii czy na te male partie dac 3 cwiczenia po 4 serie czy na odwrot? i czy na duze 4 cwiczenia po 4 serie lub 3 po 5? Nigdy nie moge uzyskac prostej odpowiedzi a ten plan przz jakis czas bede dawal. Naprawde dobry typek mi go polecil ;]
Szacuny
1
Napisanych postów
395
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2210
Będąc na Twoim miejscu z takim planem to nogi i plecy pomeczyl bym bardziej bo tylko raz w tyg, a reszte podzielil bym na ciezszy trening i lzejszy tzn, raz dana partie trenuje ciezko, a drugi raz lzej. Konkretnie co do liczby cwiczen i serii ciezko sie wypowiadac poniewaz ukladasz rodzaj i ilosc cwiczen pod siebie.
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
93
no wlasnie ;] Nogi i plecki postaram sie skatowac na maxa...
No ale w tym planie klata + bic... naramienne rosna w oczach
biceps i triceps - efekt niesamowity ;D
Szacuny
0
Napisanych postów
124
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2151
Kiedy czas na trening brzucha? Z wielu źródeł wyczytałem sprzeczne informacje na ten temat. Jedne twierdzą że stanowczo przed treningiem właściwym, jedne że po. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?