Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - czesc druga.

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 224594

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 73 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 821
Witam cwicze w domowym zaciszu juz od roku glownie ogolna sprawnosc, posiadam hantle 2x10k i nimi wykonuje rozne cwiczenia mam zamiar za 2tyg isc na silke. Mam 176cm i 62kg jaki plan mi doradzicie zeby przytyc z 8kg i nabyc ladnej figury FBW ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
może być FBW

dieta dobrze ułożona i jazda i kg będą szły w górę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
np 2miechy bede cwiczyc FBW a potem za co moge sie wziasc ? Czy nie zmieniac, tylko dokladac wieksze obciazenia/wiecej serii/mniejszy odstep miedzy seriami ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
I jeszcze 1 pytanie HST jest dobrym planem jesli sie ma 1 rok stazu :) ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 133 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 803
Słyszałem ze plany co jakis czas trzeba zmieniac, tak samo robic sobie przerwe np 1 czy 2 tygodniowa. Jak to jest? Ja juz prawie 3 miesiace cwicze no i jak na poczatek jade dosyc ostro wiec moze czas na przerwe? No i zmiane treningu? Jechalem zwykly split 3x w tyg czasami 4x jak sobie rozlozylem. Efekty sa ale nie imponujace. Co prawda cienko u mnie z dieta ale ten bicek te 2 cm max to urosl moze. ;D Sila tak samo sie poprawila i to widac przy ciezarach ktore dzwigam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 24 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 257
Czy trzeba brać sterydy, żeby zrobić się "na karka"?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
ramboss

plany trzeba zmieniać jak przestają działać czyli nie ma już efektów na nich , a przerwa też od czasu do czasu sięprzyda

programmer

nie trzeba
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 53 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1188
Witam,
jakiś czas temu zacząłem ćwiczyć byłem i jestem zalany fetem, waże 77kg, w klacie 102, w pasie 94, czy najpierw to wyciąć czy ćwiczyć na masę??
pzdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 62 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 529
Z czasów gdy interesowałem się kulturystyką pamietam, że były jakieś tam "zasady" że na siłe duże ciężary mało serii i powtórzeń, na mase małe dużo serii i powtórzeń a na redukcje znowu inaczej coś w tym stylu (nie wiem czy dobrze napisałem powyżej) mógłby mi ktoś to rozpisać, i czy w ogóle są takie zasady ?

Łatwe założenie ,ciężka praca...

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening na siłe prosze o pomoc

Następny temat

prośba o doradztwo

Spalanie
Polecane artykuły