Z góry dziękuję.
...
Napisał(a)
Proszę o mądre porady najlepiej modelatorów FORUM. Z przyjemnościa kupie poleconą przez Was rzecz w sklepie SFD.
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Uloz sobie diete to jest najwazniejsze i dobry trening.
Dokup jakiegos gainera w celu uzupełnienia braków.
A i nie oczekuj cudow w kulturystyce wszystko idzie powoli.
Musisz byc cierpliwy...
Dokup jakiegos gainera w celu uzupełnienia braków.
A i nie oczekuj cudow w kulturystyce wszystko idzie powoli.
Musisz byc cierpliwy...
Ból minie... dziewczyny lubią blizny, chwała nie przemija.
...
Napisał(a)
i zacznij w koncu jesc bo to chyba najwazniejsze
koks20, a w zasadzie 21
...
Napisał(a)
Co kupic zeby przytyc?
JEDZIENIE.Nie przytyjesz od odzywek,jesli nie bedziesz miał diety.Dieta to podstawa
Jako uzupełnienie diety mozesz dokupic gainera lub/i białko
pozdro
JEDZIENIE.Nie przytyjesz od odzywek,jesli nie bedziesz miał diety.Dieta to podstawa
Jako uzupełnienie diety mozesz dokupic gainera lub/i białko
pozdro
...
Napisał(a)
Polecono mi TREC - mass XXL - chyba go zamówie...
Teraz mam maturke i nie ma czasu na wzięcie się za siebie. Za jakiś tydzień chce zacząć systematycznie ćwiczyć i przygotowywać sobie porządne posiłki. Odżywka to TYLKO DODATEK, który ma pomóc w zdobyciu paru kg.
Poczytałem sobie trochę na FORUM i ułozyłem dietę, ale dobrego TRENINGu jeszcze nie mam.
Mam dostęp do ławeczki ze sztangą (obc. do 100kg), wysięgnika, modlitewnika, przyrządu do ćwiczeń nóg i paru hantelek (obc. do 20kg).
Może ktoś potrafi mi ułożyć TERENING? Będę bardzo wdzięczny.
POZDRAWIAM i dziękuję za bardzo pouczające POSTY
Teraz mam maturke i nie ma czasu na wzięcie się za siebie. Za jakiś tydzień chce zacząć systematycznie ćwiczyć i przygotowywać sobie porządne posiłki. Odżywka to TYLKO DODATEK, który ma pomóc w zdobyciu paru kg.
Poczytałem sobie trochę na FORUM i ułozyłem dietę, ale dobrego TRENINGu jeszcze nie mam.
Mam dostęp do ławeczki ze sztangą (obc. do 100kg), wysięgnika, modlitewnika, przyrządu do ćwiczeń nóg i paru hantelek (obc. do 20kg).
Może ktoś potrafi mi ułożyć TERENING? Będę bardzo wdzięczny.
POZDRAWIAM i dziękuję za bardzo pouczające POSTY
...
Napisał(a)
Twoje parametry wskazują na to, że masz genetykę predystynującą Cię do innych niż kulturystyka sportów (szczególnie takich gdzie liczy się siła względna - relatywna do masy ciała). Co nie znaczy oczywiście, że siłownia nie poprawi Twojego wyglądu i nie uczyni Cię bardziej proporcjonalnym. Ale nie spodziewaj się jakichś wielkich, a szczególnie szybkich efektów. Oczywiście przy założeniu, że cenisz zdrowie i nie sięgniesz po różne świństwa.
Bambo2
...
Napisał(a)
I takie odpowiedzi dla mnie się liczą- dziękuję !!!
Tak sobie myślałem... może zrobić konkurencje Małyszowi- predyspozycje mam idealne do tego typu sportu <lol>
Dodam tylko że moi bracia rodzeni i cioteczni są też wysocy (powyżej 195cm) i ważą ok 105-130kg. Ja to połowa nich, tyle że oni jedzą 12jajek na śniadanie, a mi może ze 2 wejdą (
CZEKAM NA DALSZE PORADY...
Tak sobie myślałem... może zrobić konkurencje Małyszowi- predyspozycje mam idealne do tego typu sportu <lol>
Dodam tylko że moi bracia rodzeni i cioteczni są też wysocy (powyżej 195cm) i ważą ok 105-130kg. Ja to połowa nich, tyle że oni jedzą 12jajek na śniadanie, a mi może ze 2 wejdą (
CZEKAM NA DALSZE PORADY...
...
Napisał(a)
azazel ehh.. szkoda słów
SEBU tak jak moi poprzedicy wspominali najwazniejsz dieta dodatki blians kaloryczny ( gajner ci w tym pomoze XXL treca good wybór)dobry trening..
btw. nigdy nie jest zapóźno ..
SEBU tak jak moi poprzedicy wspominali najwazniejsz dieta dodatki blians kaloryczny ( gajner ci w tym pomoze XXL treca good wybór)dobry trening..
btw. nigdy nie jest zapóźno ..
Na początku treningów... zrób sobie badanie krwi i kału.. wtedy przekonasz sie czy trening masz we krwi czy w dupie...
_# SFD F!GHT CLUB #_
...
Napisał(a)
Zajmij się wspinaniem. Mam tyle samo wzrostu co Ty i chciałbym tyle ważyć (a niestety prawie 20 kg więcej). Wspinanie też może poprawić Ci wygląd. Akurat przypominam sobie chłopaka ze ścianki (19 lat), o podobnym wzroście (185), który jak rok temu zaczynał się wspinać ważył 60 kg i wyglądał biednie. Teraz waży 70 kg, nadal jest bardzo chudy a całe te 10 kg poszło mu w plecy, barki i łapy i wygląda naprawdę świetnie i wspina się też świetnie. Nie ćwiczył na siłowni, nie brał żadnych odżywek, tyle że jak byliśmy razem w skałkach to jadł ze dwa razy więcej ode mnie.
Bambo2
Polecane artykuły