Szacuny
1
Napisanych postów
402
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3336
Czy nowe ćwiczenie ma na tyle silny potęcjał wzrostowy dla mięśni ze mozna drastycznie obniżyć intensywność treningu??
By mozna go stopniowo zwiększac nie marnujac potęcjału nowego ćwiczenia. Zastanawiam sie czy tak nie potraktować ujemnego skosu w treningu na klate tak jakbym dopiero zaczoł ćwiczyć czyli b. niska intensywnośc , bo wkońcu to nowe ćwiczenie i miesnie musza sie go "uczyć" tak jak poczatkujący zwyklej płaskiej.
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
176
sorry, mam pytanie: d przeczytalem juz tyle wypowiedzi ale nadal nie moge zrozumiec treningu obwodowego... polega on na tym ze w kazdym obwodzie wykonujemy 1 serie cwiczenia np na klate czy normalnie jak ja wykonuje 3 serie?
Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
193
witam :)
co sądzicie na temat mini rowerku kompaktowego (same pedały bez siedzonka)
czy da się na tym ćwiczyć efektywnie?
Pytam, bo chcę mieć w domu jakiś przyrząd do ćwiczeń aerobowych. Na normalny rower stacjonarny nie bardzo mam miejsce, stepperek nie wytrzymał intensywnych ćwiczeń (xD), a leg magic to podobno ściema (choć i ten sprzęt biorę pod uwagę :P)
Szacuny
2
Napisanych postów
168
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5125
1. Czy jak w poniedziałek trenowałem klate i mam jeszcze zakwasy (powt. 10/6/5, fbw) to czy dzisiaj moge dać taki sam trening czy co robić?
2. Jak wykonuje dwie ostatnie serie danego ćwíczenia to daje maks ciężar jaki moge podnieść w daną ilością powtórzeń, bez zapasu 2-3 powt. dobrze robie?