Szacuny
5
Napisanych postów
116
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
715
mam pytanie odnośnie ćwiczeń i biegania, mam 171cm wzrostu i ważę 58kg, jakiś czas temu się odchudziłem, tzn. biegałem i straciłem 18,5kg, ważyłem 765kg ale prawdopodobnie popaliłem sobie mięśnie, bo na brzuchu mam trochę tłuszczu, z którym staram się walczyć, i mam pytanie, czy mogę masować i biegać na zmianę? 1. dzień - masowanie/2. biegi hiit/3. masowanie/4/5.. ? bo żeby spalić tłuszczyk to jednak warto jakiś trening siłowy wprowadzić tak?
Szacuny
0
Napisanych postów
38
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
912
Witam, mam pytanie. Dowiedziałem się ile muszą mięśnie się regenerować. Jednak jak zawsze patrze wszystkie plany treningowe są podzielone tak, że trenowane są 2 partie mięsni, np. poniedziałek bic klata środa tric plecy piątek nogi barki. Czy jest to głównie spowodowane tym by jak najmniej czasu na to poświęcać? A co jeśli ja bym chciał miec plan treningowy typu : poniedziałek bic wtorek uda środa tric czwartek łydki piątek barki sobota klata niedziela plecy? Czy da to da radę?
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
39
Jestem w trakcie treningu ACT, zależy mi bardzo na nabraniu masy ... Czy wykonywanie aerobicznej 6 weidera jest w moim przypadku opłacalne, jeżeli bede ćwiczył codziennie ? mam diete, ciężko mi przybywa masa, czy a6w wyrobi mi mięśnie, czy tylko odchudzi ? prosze o pomoc