Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - czesc druga.

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 224558

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 235 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 13109
Aha rozumiem.
Naprawde wielkie dzięki Rion10.

Tam tylko ja w ćwicz. klatki miałem 4 serie a nie 3 ale to już szczegół.

A i jeszcze totalnie lamerskie pytanie, jak robie rozpiętki to np ciężar 15kg dzielę, czyli na 1 hantla około 7,5kg i na drugiego 7,5kg ? ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
bierzesz 2 hantle po 15kg

ale ciężar dostosuje do siebie

jakim dasz rade takim ćwicz

pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 235 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 13109
Aha. No to w sumie dobrze, że zapytałem.

Jeszcze raz dzięki wielkie za porady Rion10.

Pozdrawiam ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 47 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1564
https://www.sfd.pl/Czy_taki_dobry_split_na_masę_-t459957.html

Może ktoś odpowiedzieć na ten temat?Bo doczekać się nie mogę od paru dni...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 83
Widzialem w innym dziale ze zeby miesnie np. klatki nabrały dobrego kształtu to najlepiej najpierw trenowac na mase a potem rzeźbe? Czy wy tez tak uwazacie?
Mam 17 lat 180 cm 72 kg i chodzi mi o to zeby miesnie nabraly ładnego duzego kształtu, lecz niechodzi mi o to zebym wygladal jak jakis "kark".

Trenuje piłke nożną i praktycznie niemam jak utrzymac diety bo wszystko spalam na treningach.Czy jets mozliwosc zwiekszenia masy bez zadnej dobranej diety? Dysponuje lawka i hantlami.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 189 Wiek 31 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2270
nie wiem gdzie zadać to pytanie to zadam je tu..... mój brat kupił w Irlandii pas na brzuch(do mięśni brzucha, wibracje i takie duperele) i czy taki pas coś daje?? bo nie wiem czy opłaca się go zakładać...... jeżeli tak to mniej więcej na ile minut włączyć pas??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 417 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 10152
rion nogi w piątek,mowisz,że kiepsi to co polecisz,jaki zmiany?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 360 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4709
jaki trening wybrać na spalanie tkanki tłuszczowej ?? POMOCY :}
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
Bajjabongo

samo przez siebie się rozumie że żeby mięśnie ładnie wyglądały i miały ładny kształt trzeba je mieć w stopniu większym niż znikomy

no dieta niestety jest niezbędna bez niej z masą ciężko

pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
amanskiusz

najczęściej te pasy to bubel ale możesz je stosować w ramach dodatku do klasycznego treningu brzucha
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening na siłe prosze o pomoc

Następny temat

prośba o doradztwo

Spalanie
Polecane artykuły