Szacuny
0
Napisanych postów
27
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
125
Witam.
Koledzy polecili mi ostatnio abym robil klatke [ na lawce prostej ] w taki,ze przy zmniejszzeniu liczby powtorzen bede zwiekszal ciezar.
Caly czas cwiczylem klatke w nastepujacy sposob : 15-12-10-10 ciezarem 45kg [najwiecej udalo mi sie wycisnac cos kolo 65 ... ]
Moglby ktos ulozyc mi liczbe powtorzen i dostosowac ciezar do opisanej wyzej porady ?
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
121
Witam !!! Chcialbym zaczac trening na miesnie brzucha, mam w planach 6 weidera, mam 1,90m wzrostu 82kg wagi i 82cm w pasie w najgrubszym miejscu czyli pod pepkiem, czy to sa dobre proporcje ?, trenuje koszykowke 3 razy w tygodniu ale to do cwiczen aerobowych chyba sie nie zalicza, wiec co diete i bieganie ?
Szacuny
4
Napisanych postów
1734
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6554
A6W wybij sobie z głowy ABSII lub Brzuszki z obciążenie...
Aeroby 2 lub 3 razy w tyg. po 30 min., w zależności od tego czy będzie podlewać, a w głównym stopni zależy to od diety, czy będziesz trzymał czy też nie. Pzdr..
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
Szacuny
0
Napisanych postów
27
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
282
zaczynam sie wlasnie interesowac silownia. Moze ktos mi wyjasnic pojecie A/B <. i czy jak mam zrobic np 3 serie to mam robic 12,10,8 ? i czy przy kazdej nastepnej seri mam dodawac wiekszy ciezar ? z gory dziekuje za odpowiedz.
Szacuny
0
Napisanych postów
27
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
282
dzieki juz rozumiem co nie co ale mam jeszcze jedno pytanie czy sa jakies cwiczenie od ktorych moge przestac rosnac ? chodzi mi dokladnie o cwiczenie Przysiad tylni/przedni .
Szacuny
4
Napisanych postów
1734
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6554
mulltiker, prędzej wysiłkiem fizycznym (Przysiadami), możesz pobudzić hormon wzrostu...
Zresztą wszystko jest zapisane w genetyce i w tej kwestii możesz mieć tylko i wyłącznie nadzieję Jak chcesz czytac to dam link to rozwiania wątpliwości Yoro, podczas regeneracji raczej nie brał bym kreatyny, ale to jest indywidualny wybór... Jaki jest Twój? Sam zdecyduj...
Zmieniony przez - donJAZYRone w dniu 2009-12-06 19:29:45
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.