Szacuny
0
Napisanych postów
53
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1469
Mam pytania na tym forum jest wiele opini na temat kiedy robic aeroby w moim przypadku jest to rowerek stacjonarny. Mam trening 3x w tygodniu i czy jezdzic na tym rowerku 35 min od razu po treningu czy w dni wolne ? Poniewaz jestem na masie a nie chce miec brzuszka a juz troche mi sie robi.. Haha ok licze na jakies sensowne odpowiedzi Pozdro
Szacuny
1
Napisanych postów
89
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2421
2 pytania:
1. Czy mogę ćwiczyć co 2 dzień, bez przerw 2 dniowych(tak jak to jest gdy się ćwiczy 3 razy w tygodniu). Ćwicząc co drugi dzień zaobserwowałem progres siły, tylko martwię się, czy mięśnie będą miały wystarczająco dużo czasu na regenerację.
2. Podczas wyciskania na skosie dolnym czuje wzrastające ciśnienie w okolicach uszu- wiem, że to krew napływa do mózgu- uczucie jest bardzo intensywne, to chyba normalne??
P.S. nie mam nadciśnienie tętniczego, ciśnienie zawsze miałem 120/80 :]
Szacuny
7
Napisanych postów
286
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1927
Way88 co do pytania drugiego ja tez tak mam ;p Ponadto bola mnie jescze wszystkie sciegna po 2 serii ale bol ustepuje po 5 minutach :D.
A teraz pora na moje pytanie: Czy dobrze jest zalozmy raz na rok odpuscic sobie sztange na klatke a dac tylko same hantle? Mowie o wycisku na plaskiej, skosie w gore w dol i rozpietki, bo tak mniej wiecej wyglada moj trening na klatke :p. Za 2 tygodnie zaczynam splita partia 2x w tyg (znowu ;>) i pomyslalem zeby z klatki wyrzucic calkowicie sztange. Dobrze mysle?
P.S. Wlasciwie to byla sugestia Berrego
Szacuny
0
Napisanych postów
79
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
758
Inarusbox wielkie dzięki ;)
Kolejne pytanko: Nie wiem z czego to wynika, ale nie umiem zrobić prawidłowego przysiadu (nawet bez sztangi), przy zniżaniu się muszę podnosić pięty w górę, inaczej nie dociągnę przysiadu . Czy ktoś z Was wie może, co zrobić, by nauczyć się trzaskać normalne przysiady, a jeżeli nie - czym zastąpić przysiady ze sztangą? Bo te moje to bardziej na mięśnie pośladków działają, z tego co zdążyłem zauważyć
Zmieniony przez - Manuelo w dniu 2009-02-16 20:20:41