Szacuny
1
Napisanych postów
633
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
15148
Ponawiam Pytanie .Jeśli priorytetem podczas FBW będzie klatka piersiowa i triceps, powinno się wtedy dodać np po 1 ćwiczeniu na owe partie ? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
Szacuny
2
Napisanych postów
6019
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
35589
Samo88
Zamiast zwiększania objętości, lepiej dać wyciskanie na klatkę jako pierwsze, później barki i po barkach triceps. Dodatkowa seria mogłaby wcale nie pomóc, a tylko zaszkodzić. Kluczem do sukcesu w FBW nie jest katowanie mięśnia, tylko płynne zwiększanie obciążeń w podstawowych ćwiczeniach
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
72
Witam jestem typowym laikiem z dziedziny sportu. Nigdy nie miałam problemu ze swoją figurą, aż do momentu kiedy urodziłam dziecko. Mój wskaźnik BMI jest w normie. Problemem jest natomiast brzuch gdyż po ciąży obrósł w tkankę tłuszczową i stał się hm.... nieestetyczny. We wrześniu przyszłego roku biorę ślub i chciałabym się pozbyć tego problemu. Na chwilę obecną chodzę na basen 3 razy w tygodniu + sauna + jacuzzi. Zamierzam również raz w tygodniu odwiedzać siłownię. Moje pytanie brzmi czy przy takim "treningu" uda mi się zgubić brzuszek i fałdki?