Szacuny
0
Napisanych postów
431
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2318
Witam mam kumpla ktory ćwiczy u Mnie na Silce 2 miesiace i potrzebuje jakiegos dobrego planu na Mase dla Niego .....Czy wyśle ktos moze mi linka albo cos to pilne
Najsilniejsi to nie Ci, którzy nigdy nie przegrali, lecz Ci, co z sukcesem podnieśli się po porażce...
Szacuny
3
Napisanych postów
204
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1385
Witam, mam problem z brzuchem. We wtorek byłem na siłowni i robiłem brzuch. Najpierw z zaparciem nóg, leżać głową do ziemi na takim "gówienku" po 50 razy 3 serie. Następnie wbiłem na takie coś gdzie łapie się dłońmi ręce kładzie prostopadle i opiera się plecami i robiłem 15 razy prostowanie nóg 3 serie i na koniec usiadłem na ławeczke i robiłem zgięcie kolan i brzucha do siebie. Na drugi dzień miałem luzik, ale na następny okropne zakwasy, któe mam do dzisiaj. Jakieś lekkie zgięcie czy głębszy śmiech to już czuję ból. Nie daję rady zrobić nawet pompki czy spać na brzuchu :/. Czy to może być zerwany/naciągniety mięsień brzucha?
Kolego post nade mna, zapomnialem nicka sory, brzuch to miesien jak kazdy i to zwyczajny zakwas. Myse ze zazdnego nadciagniecia naderwania tam nei ma . Na przyszlosc nie szalej az tak ostro tylko dorzuc sobie obciazenie i pamietaj ze po brzuszkach gdzie miesnie spinasz nalezy je rozluznic , rozciagnac np robiac grzbiety. Takie proste szkolne cwiczenie.
pozdrawiam
Zmieniony przez - _IvErSoN_ w dniu 2008-11-21 22:59:41
Człowiek mógłby żyć samotnie przez całe życie,
ale o ile sam potrafiłby wykopać sobie grób ,
musiałby mieć kogoś kto go pochowa.