Szacuny
0
Napisanych postów
237
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3703
Kończę ACT 12.06 , a już 21.06 jadę na obóz i takie pytanie czy w ten tydzień mam robić jakiś plan , albo co w ogóle mam robić.
Czy po ACT mam robić FBW??
Czy mogę go zrobić z priorytetem??
Dodam , że mam niewielki staż
Z góry dzięki
Szacuny
0
Napisanych postów
85
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2519
Witam! Ćwiczyłem 4 miesięcy( w domu - ławeczka sztanga, sztangielki drążek). Ostatni jednak miałem przerwę z powodu operacji 2 miesiące. Zacząłem chodzić na "normalną" siłkę. Póki co nie ułożyłem sobie planu i ćwiczę z chłopakami splitem i zastanawiam się czy nie za wcześnie na split. Jechać nadal splitem czy FBW zacząć. Zaznaczam że splitem ćwiczy mi się bardzo dobrze.
Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
237
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3703
chciałem bardziej naramienne rozwinąć , ale w tematach o FBW pisało że z priorytetem to dla bardziej zaawansowanych , wiec pytam.
rozumiem że robić normalne ułożenie partii
Szacuny
2
Napisanych postów
151
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1120
Witam.
Mam pytanie odnośnie lekkoatletyki, a mianowicie biegania- sprintu.
Powiedzcie mi, czy lepiej trenować codziennie w dni szkolne, czy też ustalić sobie 2-3 dni w tyg.
Mój trener szkolny mówi, że lepszy zawodnik niedotrenowany niż przetrenowany, zgadzacie się z tym? Co byście doradzili?
Szacuny
3
Napisanych postów
204
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1385
Witam, na siłowni trenuję 5 miesięcy i mam problem. Zrobiłem cykl na mono i mnie strasznie rozbudowało. Miałem w bicu 32, a mam 40 i to jest problem, bo mam okropne rozstępy na wewczęcznej stronie bica. Przerywać ćwiczenie na siłowni na jakiś czas? Mam 17 lat.