Witam was wszystkich. Przedstawie wam moja historie. Mam 22 lata, w zeszlym roku w kwietniu zerwalem wiazadla w kolanie na meczu ogolna zalamka depresja juz prawie wiecie jak to jest podczas tkiego czegos! Wtedy przy wzroscie 175 cm wazylem 70 kg, w ciagu miesiaca zrzucilem wage o 12 kg, przerazliwe szczuply. Po rekonstrukci wiezadem po paru miesiacach rozpoczelem intensywne trningi! Gdy przyszedlem pierwszy raz na silownie po takiej przerwie wyciskalem na klate 40 kg ale nie zniechecilo mnie to wcale, po 6 miechach intensywnego treningu doszedlem do przyzwoitych wynikach przy srednio trzymanej diecie 90 kg na klate biceps 35 kg zwiekszenie obwodu w udzie z 35 cm do 55 cm. i wtedy zaczolem biegac wkoncu odstawilem silownie na 2 miechy,po tym okresie zaczolem ponownie cwiczyci brac kreatyne(jablczan) i wtedy ku mojemu zdziwieniu zaczolem odczuwac spadki sily, kolejny problrm po takim okresie biegania zaczoly pojawiac sie u mnie problemy z odcinkiem ledzwiowym kregoslupa najprawdopodobniej od nierownomiernrgo obciazania kregosluoa(lewa noga slabsza. Dlatego mam do was pytani:
jak ulozyc diete i jaka zeby nie miec spadkow sily ani masy?
jak pozbyc sie tluszczu i nabrac troche miesni?
jak wzmocnic kregoslup i miec jednakowo mocne nogi zeby nie odczuwac problemow z kregoslupem?
i czekam jeszce na dobre rady
Dziekuje z gory
jak ulozyc diete i jaka zeby nie miec spadkow sily ani masy?
jak pozbyc sie tluszczu i nabrac troche miesni?
jak wzmocnic kregoslup i miec jednakowo mocne nogi zeby nie odczuwac problemow z kregoslupem?
i czekam jeszce na dobre rady

Dziekuje z gory