Ja robię makaron w parowarze w tym pojemniku - 25min i mam gotowe. Tak na sucho to opcji nie ma raczej. Co do czasu to makaron się szybciej robi niż ryż tam, zależy jeszcze jaki, niektórym i 20min starczy, więc niekoniecznie szybciej w wodzie. Zmieniony przez - davidnth w dniu 2012-08-10 16:55:49
[...] degradacyjnych. Wśród podstaw, na które każdy powinien zwrócić uwagę, wyróżnić należy: 1.Solidną rozgrzewkę. Nasze mięśnie i stawy potrzebują mocnej rozgrzewki, aby, być gotowe do ciężkiej pracy. Bez niej, niestety istnieje spore ryzyko powstawania urazów i większego zużywania chrząstki stawowej. Rozgrzewka dobrze wykonana powinna zwiększyć [...]
[...] jak juz trochę twoja świadomosć urośnie to mozna próbować układać cos innego i bardziej kombinować jednak na poczatku skup sie na prostych planach dla poczatkujących . Masz gotowe plany i nazwy ćwiczeń które mozesz znowu wpisac w YouTube i już analizujesz sposób wykonania . Jeśli chodzi o technikę to zawsze mozesz poprosić jakeigos pracownika [...]
[...] pracy nad techniką jeśli ktoś od samego początku wskaże Ci co robisz źle. Trening powinien mieć jakąś zwartą strukturę podzieloną na fragmenty jak rozgrzewka, trening właściwy, wyciszenie po treningu, ale najczęściej treningi gotowe zawierają te elementy. W razie jakichś niejasności pytaj. Zmieniony przez - rion10 w dniu 2022-04-12 11:34:21
[...] Wyciagi z drozdzy to bogate zrodlo witamin i OBOWIAZKOWY element diety dla osob z klopotami z cera (dodatkowo dla osob starszych przy rekonwalescencji, etc.). Mozna nabyc gotowe tabletki w aptece - bez recepty - wystarczy zapytac farmaceute o tabletki drozdzowe i uslyszy sie cala liste z najrozniejszymi dodatkami i w roznych cenach, lub [...]
[...] oraz namnażanie mikroorganizmów. Dzięki temu, jak najbardziej można zamrozić w zasadzie każdy produkt, a w szczególności mięsa, ryby, warzywa, owoce, pieczywo, czy nawet gotowe posiłki. Długość przechowywania ich w ten sposób uzależniona jest od konkretnego produktu. Z reguły im więcej tłuszczów w nim obecnych, tym krócej można przechowywać. [...]
1.błyskawiczne 2.jak chcesz,jeden lubi bardziej gęste drugi mniej 3.ja zalewam zimnym wieczorem i wstawiam do lodowki a rano gotuje i pare minut i sa gotowe 4.j/w ale odstawiasz az beda bardziej miekie
polecam platki owsaine gorskie(mniej przetworzone od blyskawicznych) z firmy Melvit dodaje orzechy/pestki/siemie/rodzyny zalewam wrzatkiem przykrywam odstawiam na 5min i sa gotowe dolewam wody i jem,ew robie placka a gazow nie mam i oby sie nie pojawily Zmieniony przez - koles08 w dniu 2009-02-08 14:09:53
[...] wolę się upewnić-i gdzie to kupic bo już w kilku sklepach byłem i ni maNo i chyba przysiady odpuszczę na kolejnym treningu bo wczoraj to była masakra no!Mozliwe że za dużo siedzę przed kompem i znowu to załapałem + ta dieta i gotowe.Cwicze dośc intensywnie po 2h 4 x week i 1,5h x 2week krav maga więc w sumie 6 dni w tygodniu a tu taki zonk.Pozdro
[...] aby nie uzywac fachowego slownictwa, ktorego wieksza czesc forowiczow i tak nie zrozumie. Po treningu... Wlasnie co? Odpowiedz jest prosta. Carbo + BCAA + EAA i mamy gotowe idealne polaczenie. Mozemy dorzucic takze zwykly monohydrat kreatyny. Wszystko zalezy od intensywnosci treningu. Jesli mamy ciezki trening, cwiczymy na duzym [...]
przepis na smaczne i bardzo szybkie danie z platkami owsianymi na obiad. 200g piersi z kurczaka wrzucasz do wrzacej wody (250ml),dodajesz pol kostki rosolowej,kiedy miesko jest juz prawie gotowe wysypujesz 100g płatkow owsianych i dalej gotujesz na małym ogniu az płatki zmiękną.Przygotowywuje sie 10 min a samakuje naprawde nieźle,polecam.
ja jem płatki rano bo do roboty mam na 7 i czasu nie mam ,wstaje gotuje wode ,wrzucam 100 g płatków zalewam wrzątkiem ,dodaje 30 g cukru,napecznieje w 5 minut i wuala ,gotowe !!Do tego jakaś jajecznica na szybko z samych jajek i kawa
[...] nastepnie jaq wszystko bedzie miekkie to wlewasz mleko lub smietanke do kawy (7-10%) i 1-2 lyzki serka topionego(nie koniecznie) nastepnie zaczekaj az sie zagotuje i zagesc sos maka wymieszana z woda i gotowe (mozesz jeszcze dodac do tego piers z kurczaka pokrojana w paski -podsmazana lub ugotowana) nio i nie zapomnij o przyprawach do smaku
Sosy mogą być ciekawym dodatkiem do ryżu, makaronu, ziemniaków, czy kaszy. Zanim zakupimy gotowe, często pozbawione wielu cennych minerałów i witamin oraz napakowane cukrem, przyrządźmy w domu sami sos, który poprawi smak naszego dnia. Sos pomidorowy Składniki: 2 średniej wielkości pomidory przecier pomidorowy 99% pomidorów sól, pieprz czosnek [...]
[...] na płatkach górskich, które są mniej przetworzone aniżeli te błyskawiczne. Płatki owsiane najczęściej zalewamy wrzącą wodą na parenaście minut dzięki czemu miękną i są gotowe do spożycia. Płatki najlepiej zmielić w blenderze. Pozdrawiam /SFD/2017/10/27/921e841a383a43f4a107cbbe25af1645.jpg Zmieniony przez - ronie220 w dniu 2018-03-02 [...]
[...] Filety rozkładamy, posypujemy przyprawą "gyros" bardzo obficie, zostawiamy na noc w lodówce. Filety smażymy w całości na oliwie tak, aby były wypieczone w środku, gotowe mięso odkładamy, oleju nie wylewamy. Paprykę oraz cebule kroimy na drobniutką kosteczkę, wrzucamy do miski, mięso ciachamy w kostkę, dodajemy do papryki, wlewamy oliwe [...]
Ja też dodam mój ostatni wymysł ;D który jest za***iście smaczny :D Składniki: - Pierś - Panierka do ryb lub kurczaka - mąka - przyparawa do ryb Mieszamy mątke z panierką w stosunku 1/1, dodajemy do tego przyprawę do ryb w dość dużej ilości. Następnie kroimy pierś na drobne kawałki i obtaczamy ją w tej manierce. Wrzucamy na patelnię i gotowe ;d