SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Przemysław Górynowicz - przygotowania na sezon 2024 / 2025 / Sopot 2023 strona 1835

temat działu:

Przygotowanie do zawodów

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3420224

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Tez dzis zrobilem kure z tego przepisu ale dodałem wlansie ten bulion. Smak petarda. A co do Ciebie to kosmos,jak już kiedyś Ci pisałem w pozach bokiem wyglądasz na prawdę świetnie.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21512 Napisanych postów 30767 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 870197
Dzięki Mati Fakt bokiem czy tyłem jest git, ale przodem to w sumie tylko najszerszy przodem jest ok, i to musze poprawic.
A mięcho dzisiaj powtarzam dokładnie jak wczoraj. Poki co z kostką, aż nie znajdę gdzieś tego bulionu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2722 Napisanych postów 8344 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 100280
Ja jutro muszę ogarnąć, tylko muszę sprawdzić ile to ma soli.

Kompleksowe prowadzenie online.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7721 Napisanych postów 13999 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2237847
Ja też teraz kurę gotuję w wodzie ale bez finezji bo w soli/kurkumie/pieprzu/liście laurowe/czosnek granulowany :D i tak sobie z 30min pyrka :D
Jak dla mnie mega opcja i tak jak piszesz mięso jest takie kruche :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 7512 Napisanych postów 49521 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 385511
Ja jadlem z zupy pomidorowej i tez zasmakowało , bede teraz sobie gotował
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1323 Napisanych postów 1407 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 51615
Jak ktoś mi mówi kruche mięso, to już wiem że ma wióry polecam do 15min góra gotować i zobaczyć różnice, póki mięso nie odda całej wody, bo się włókna rozdzielą :)
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7721 Napisanych postów 13999 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2237847
oki sprawdzę w sumie :)
A powiedz mi Ty najpierw gotujesz wodę z tymi przyprawami i dopiero jak się zagotuje to dajesz mięso?
Czy zaraz je dajesz?


Zmieniony przez - winterR w dniu 2020-10-14 08:10:55
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1323 Napisanych postów 1407 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 51615
Do wrzątku i póki ponownie nie zawrze to czekam z kolejnym kawałkiem, gotuję od ostatniego wrzuconego ok 12min. Tu masz tylko ściąć całe mięso, jak za długo się kisi to wiązania puszczają i wszystkie te soki wypływają

Nie podałem wielkości kawałka, to jest albo duży filet z kury cały, a indyka kilogramowego kroje na 3 równe części 4 jeśli jest polędwica


Zmieniony przez - Wojmir28 w dniu 2020-10-14 09:16:36
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2344 Napisanych postów 4332 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 99107
Zróbcie se z mielonej piersi z indyka spaghetti i wtedy nie ma problemu czy kruche mięso czy wióry
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 147 Napisanych postów 732 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 268171
Ja polecam zakupić maszynkę do mięsa, koszt nieduży (dałem chyba 150zł), i tak jak patryk pisze, czy to spaghetii, czy pulpety (do środka cebulka, pieczarki, i też można zmielić), czy nawet pasztet zrobić (ugotowane mięso zmielić, z uprażonymi pieczarkami i cebulą, trochę musztardy do środka, przyprawy wedle uznania) i na wafle czy pieczywo pomysłów multum
1
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pierwszy start - nabór do kategorii Bikini Fitness

Następny temat

SFD Team - Łukasz Modzelewski - przygotowania do sezonu 2018

WHEY premium