SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Przemysław Górynowicz - przygotowania na sezon 2024 / 2025 / Sopot 2023 strona 1835

temat działu:

Przygotowanie do zawodów

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3447201

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 10674 Napisanych postów 30013 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609984
gnidusek
BzykuDG
A ja jestem mistrzem patelni
Jak Wam z patelni nie wychodzi, to polecam to samo wrzucić do piekarnika. Ewentualnie dodać trochę sody/proszku do pieczenia. Minusem jest tylko, że trzeba dłużej czekać, ale wychodzi fajny. Można dodać trochę wody czy mleka i będzie bardziej mokry (mówiłem, mistrz patelni ^^).
Ja mógłbym się zmierzyć na omlety XDD , bo serio uwielbiam je robić i sporo tego w życiu zrobiłem już haha


dobrze że na omlety a nie na języki :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3173 Napisanych postów 4131 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 130088
Hahaha co Ty Mario xddd
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
To ja prędzej na jedzenie, niż na robienie, chociaż i w tym ostatnimi czasy straszny ze mnie amator!
A Mariana chyba jeszcze trzyma po weselu


Zmieniony przez - BzykuDG w dniu 2020-02-24 18:05:51
1

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5123 Napisanych postów 13126 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 771230
Mario?

"Wszystko co teraz potrzebujesz to odrobina wyobraźni...Wasza wyobraźnia czy w to wierzycie czy nie, jest zwiastunem szczęścia jakie zagości w waszym życiu. Jeśli nie jesteś w stanie wyobrazić sobie tego jak może być, to nie oczekuj, że kiedykolwiek to ujrzysz spoglądając w lustro"

Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cayek__Road_to_Aesthetics_2015/16_-t1062933.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 10674 Napisanych postów 30013 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609984
nie wyspany jestem :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2511 Napisanych postów 2358 Wiek 27 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 77161
Odnośnie omletów to wg mnie z jaglanych/owsianych zalanych wcześniej woda z dodatkiem budyniu/skrobi wychodzą najbardziej wilgotne i zarazem najsmaczniejsze.

Przy białkowo-tłuszczowych warto dodac mąkę kokosowa i cały czas smażyć pod przykryciem i po tym jak juz nam się zrobi to przykryć go przykrywką czy wsadzić do pojemnika aby „przeparował” wtedy tez nie wychodzi jak trociny ;)



Zmieniony przez - M.I.C.H.U w dniu 2020-02-24 19:22:49

Zmieniony przez - M.I.C.H.U w dniu 2020-02-24 19:23:14
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2722 Napisanych postów 8344 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 100328
Ja jestem takim leniem, że przez 11lat przygody z siłką ani razu nie zrobiłem sobie omleta xd

Kompleksowe prowadzenie online.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2344 Napisanych postów 4332 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 99107
M.I.C.H.U
Odnośnie omletów to wg mnie z jaglanych/owsianych zalanych wcześniej woda z dodatkiem budyniu/skrobi wychodzą najbardziej wilgotne i zarazem najsmaczniejsze.

Przy białkowo-tłuszczowych warto dodac mąkę kokosowa i cały czas smażyć pod przykryciem i po tym jak juz nam się zrobi to przykryć go przykrywką czy wsadzić do pojemnika aby „przeparował” wtedy tez nie wychodzi jak trociny ;)




Zmieniony przez - M.I.C.H.U w dniu 2020-02-24 19:22:49

Zmieniony przez - M.I.C.H.U w dniu 2020-02-24 19:23:14

Tylko nie polecam przesadzić z tą mąka koko bo potem tzw z doopy dym
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21734 Napisanych postów 30936 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 872474
KLATKA + TRICEPS LEKKO

0. Rozpiętki na bramie
3x15 3s faza neg 28kg

1. Wyciskanie sztangi skos
8x135 / 12x120 / 14x105

2. WL
8x125 / 11x112,5 / 13x100

3. Gironda dips
10x27,5 / 13x15 / 16x0

4. Wyciskanie hantli skos
10x36 / 13x32 / 15x28

5. Rozpiętki skos dół
2x12 + RP 18kg

6. Prostowanie nachwytem
4x8 + DS 112,5kg

7. Kickback z linką jednorącz
4x10 3s faza neg 12kg

+ interwały 10 min, + aero 10 min

Jak zawsze po dniu off - rozpyerdol Na skosie +5kg, i dalej zapas W WL i dipsach tylko +2,5kg, ale w regresach dołożone powtórzenia Na hantlach też 2kg do przodu i więcej w regresach. Tricek lekko, ale fajnie spompowany

113kg na czczo. I może nieskromnie to zabrzmi, ale podoba mi się to, jak to obecnie wygląda Nie wiem, czy kiedyś wyglądałem lepiej, pod względem ilości masy do poziomu bf. A mam jeszcze 7 tyg, żeby poprawić maksymalnie to co się da. I zamierzam to dobrze wykorzystać




...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 788 Napisanych postów 1018 Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 19104
Patrzę na Cb, to tęsknię za masą i tym nabicie :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pierwszy start - nabór do kategorii Bikini Fitness

Następny temat

SFD Team - Łukasz Modzelewski - przygotowania do sezonu 2018

WHEY premium