Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106331
Napisanych postów
378364
Wiek
49 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711716
no nie wiem ale te były normalnie żółte , dlatego zapytałem sprzedawcę dlaczego taki kolor i bez jakiś grosików 20 dyszki kosztowały
ja ostatnio namiętnie zajadam filety z udek kurczka bez skóry sa w biedrze , wycinam tam jeszcze te końcówki tłuszczu kroj e w paseczki przyprawa gyros soso sojowy i dobrze podsmażam pod koniec smażenia 4-5 ząbków czosnku przez wyciskarkę do tego i wchodzi pół kg jak woda
Szacuny
14
Napisanych postów
777
Wiek
47 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
8085
ztestuje ale na dziś do zrobienia jeszcze kilo cycki tej po 15. Kurka indyk lepszy ale dobra cena tej kury, no panowie indyk po 22 minimum. razy dzień plus węgle i inne rzeczy, 7 zeta różnicy to dużo a chciałoby się conajmniej ten kilogram ed...
Szacuny
98
Napisanych postów
1420
Wiek
33 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
10667
W okolicy mam lidla, biedronkę, inter marche i polo market, gdzie polecalibyście kupić pierś z indyka?
Obecnie zamawiam w lokalnym "Rzeźniku", ale tam nie raz 4 dni muszę czekać aż będą jakieś świeże indyczki, bo w mojej miejscowości to słabo schodzą i zbyt wiele tego nie zamawiają...
Szacuny
98
Napisanych postów
1420
Wiek
33 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
10667
No to wiedziałem, ale mi chodziło o aspekt psychiczny. Człowiek się namaca, naogląda tego surowego mięsa przy wycinaniu "syfu" (biorę całe piersi z reguły) a godzinę później jakoś inaczej na to patrzy gdy trzeba spożyć :)
poprawka, nie "inaczej", a "z lekkim niesmakiem"
Zmieniony przez - justtraning w dniu 2015-12-09 19:32:26