[...] czysty żywy bullshit. Jak ktoś chce zimą pomidorki, to wiadomo, że smakują tekturą, ale okopowe i kapustne są całkiem ok. Zresztą c'mon mało co jest bardziej tekturowe niż gotowe miksy sałat, o każdej porze roku. Zrobienie warzyw wcale nie trwa dłużej niż zrobienie mięsa (a próbowałaś może piec? pyszne są) A o zaletach warzyw i istotnej roli [...]
katering wypada drożej niż gotowanie w domu, ale jeśli i tak ciągle coś kupujesz gdzieś gotowego, to juz niekoniecznie katerning wyjdzie drożej Ugotowanie porcji na 3 dni może zając z 20-30 min oczywiście nie mówimy tu o wyszukanych daniach, ale na takie ma czas? jak gotujesz ryż to od razu ze 3-4 woreczki jak pieczesz mięcho to kilogram dorzucasz [...]
[...] więcej tym lepiej:-) Wylewasz sos serowo śmietanowy na zawartość naczynia i wstawiasz do gorącego piekarnika wcześniej rozgrzanego do 200C, zapiekać przez ok 30min i gotowe:-) Poniżej kilka zdjęc podglądowych;-) /SFD/2016/8/25/89816f12de9b4cf9a43eb1689dd237bf.jpg /SFD/2016/8/25/7c253abbf8d24ff384e06841932b147e.jpg [...]
[...] wpedzila w powazne arytmie (na szczescie nadkomorowe, echo mam wzorcowe). Ostatnio zaczalem sie domyslac dlaczego: podwyzszone cisnienie (dalej w normie), zaburzone lipidy i powiazanie sie clene z beta-receptorami - nieszczescie gotowe. A taki "slaby" i niewinny cyklik mial byc Zmieniony przez - Scorpio93 w dniu 2009-06-27 11:50:19
[...] to (tak jak mówisz) dostępności- wracasz z poracy i masz podane, z drugiej natomaist jest to zawsze jakaś oszczedność. Ja także jem obiady. Z tym że u mnie w domu obiad jest ok godziny 17. Zatem codziennie i tak kupuje jakies miecho, wieczorem je przygotowuje, tak abym po powrocie z biura (ok 15) miał już gotowe danie- wystarczy je podgrzać.
smazysz boczek, wybijasz na niego jajka i gotowe%-) infernol jezeli chodzi o bf pozytywnie, smalec spada, coraz wiecej kabli na udach juz wychodzi, pas rowniez ucieka, wiec jak najbardziej na plus obecnie:) konczy sie drugi tydzien dopiero, ale czuje, ze bedzie koncowo fajny efekt:) chcialem link wrzucic, ale cos nie moglem
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Jak to są sypkie przyprawy w proszku coś jak kamis/prymat w saszetkach po ok 20-50g cukier pewnie ma znikomą tam warość a sypie się tego do potrawy może z 2-3 gramy jak się robi więcej, to ile tego cukru moze być w tych 2-3 gramach, co innego gotowe sosy w słoikach tam już sporo tego cukru pakują
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] kamis/prymat w saszetkach po ok 20-50g cukier pewnie ma znikomą tam warość a sypie się tego do potrawy może z 2-3 gramy jak się robi więcej, to ile tego cukru moze być w tych 2-3 gramach, co innego gotowe sosy w słoikach tam już sporo tego cukru pakują Aha czyli spokojnie mozna ladowac do miesa ,ryb czy zapiekanek nawet w wieczornych porach ?
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Tak, zamarynowane mięso szybciej będzie gotowe, dlatego u niego jest super w środku jak i na zewnątrz, a u Ciebie surowe w środku a z wierzchu zaczyna się przypalać. Wpisz w youtube marynata do mięsa/kurczaka, albo poszukaj na jego kanale, widziałem że kiedyś pokazywał jak marynuje mięso.
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Kurczaki, jest problem bo naczytalem sie o spowolnionym metabolizmie na redu i ze cialo gotowe jest na odkladanie fatu. Taka nagla nadwyzka nie spowoduje zalania sie? Dodam ze wtedy z weglami wyjde na bilans 0.
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
czyli mozesz robić pół sztangą sztanga w róg pomieszczenia i gotowe. SFD/Images/2015/7/22/5e9f840aa87346afacac7ce2b730723d.jpg Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-07-06 14:53:22
[...] takie parcie na coś słodkiego to ugotuj sobie kako tradycyjne Decomorreno, podobno ma dużo dobrych właściwości. Płatki kukurydziane każdy powie, żebyś odpuścił sobie na koszt lepszych owsianych itp. Możesz sobie robić taką fajną mieszankę płatków owsiancyh, żytnich, pszennych z rodzynkami, śliwkami itp, następnie to zalewasz mlekiem i gotowe
[...] wrzucamy na patelnie. Smazymy do tej pory az stanie sie koloru zlocistego Pozbywamy sie resztek oleju z patelni i zalewamy indyka sosem. Dusimy okolo 7min na malym ogniu. No i gotowe mozna szamac A to moja kolacja od kilku ostatnich dni 300g serka wiejskiego 2xomega-3 3xFilomagB6 1xZintas forte Zmieniony przez - CZB w dniu 2007-03-30 00:54:46
proszę: http://www.sfd.pl/-t803543.html - trening dla zupełnie zielonych, twoje mięśnie i stawy nie są jeszcze gotowe na taki trening, no i z takim małym obciążeniem mało skuteczny, zacznij jak każda, od podstaw ;-) swoją drogą przysiad 5kg a wiosło 10kg, jakbym dała radę wziąć 2x więcej w wiośle niż w przysiadzie to bym ponad 100kg machnęła ;-) [...]