Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
wypowie sie ktos jeszcze ?
Mam rok.Moze to rozlozyc jakos na cykle ?
np. wrzesien pazdziernik -bieganie + sztuki walki
listpad grudzien styczen luty - silownia
marzec kwiecien maj czerwiec-bieganie + sztuki walki
Mam straszny dylemat...ktos ma za soba juz testy sprawnosciowe ?
Szacuny
0
Napisanych postów
99
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2895
Mam takie pytanie, to prawda że jeśli mając na sztangę założone 50 kg obciążenia złożonego z krążków 5 i 2,5 kilowych to efekty są większe niż np. nałożone byłyby dwa krążki 25 kilogramowe ?
Szacuny
11
Napisanych postów
2407
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
37030
Normalnie ćwiczę pon-sro-pia. W tym tyg mialem wyjazd w pon-wto i przepadly treningi. w srode wypoczynek, randka/spacer + troche aerobow przy rzutach do kosza:)
do rzeczy. dzisiaj zrobilem barki i zamiast nog (chyba przeciazylem lekko prostowniki) bica. czy moge jutro zrobic klatke? tak by w niedziele ruszyc z plecami i tricem. czy trica moge dorzucic do klaty czy bedzie za ciezko i bez sensu?
Szacuny
6
Napisanych postów
529
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
17579
Siema.
Czy w stretchingu potreningowym nalezy obrac jakas kolejnosc rozciaganych miesni, czy jest to dowolne?
I rozciagam zawsze całe ciało, np nogi tez, nawet jak ich w tym dniu nie robiłem?
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
90
Kolega mi powiedział że jak ćwiczę na masę to do 8 powtórzeń i żebym wziął największy ciężar ale wtedy będę zle robił ćwiczenie technicznie np jak robię BICA to będę robił i plecey tak machał jaki jest najlepiej ciężar wziąć taki co będę robił dobrze technicznie i będę czul ze wchodzi ? bo różnie mówią ?