Szacuny
0
Napisanych postów
193
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
645
wiem jak najlepiej , tylko chodzi mi że jak połączę te dwie partie to do kumpla 2 x w tygodniu nie muszę iść tylko raz . a głównie chodzi mi o efekty czy będą dużo gorsze czy jak rion10 lub iverson co myślicie proszę o odpowiedz od profesorów
Zmieniony przez - MaSuJe w dniu 2010-05-16 17:50:46
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
7
Witam,
wlasnie zapisalem sie na silownie poniewaz chce robic jak najwiecej potworzen na drazku nadchwytem czysto silowo. Czy moglby ktos podpowiedziec na czym powinienem cwiczyc? obecnie robie 4 powtorzenia czy jest mozliwe abym przez poltora miesiaca znacznie poprawil to osiagniecie? mam 178 cm waze 77 kg...
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
479
Witam wszystkich. Mam kilka pytań.
1. Czy bardzo intensywny trening cardio 'gryzie' się z treningiem? Obecnie robię obwody 3x w tygodniu, ale planuję dodać do tego 20-40 minut 3x w tygodniu intensywnych ćwiczeń cardio.
2. Czy długie ćwiczenia cardio powinny być przed treningiem, po treningu czy w dni nie-treningowe?
3. Czy długie ćwiczenia cardio nie szkodzą regeneracji mięśni po treningu?
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
479
Wielkie dzięki Ziomlogos
Mam kolejne pytania
1. Jeśli zrobię cykl na masę, potem cykl na rzeźbę i efekty będą dokładnie takie jakie chcę - i chcę na tym poprzestać, to ile razy w tygodniu musiałbym ćwiczyć by tylko 'utrzymać' już wyrobione mięśnie?
2. Teraz robię obwody 3x w tygodniu. W jednym temacie przeczytałem że obwody powinno się robić przez 8 tygodni, w innym że przez 5 miesięcy. Przyznam że trochę mnie to zmyliło i na chwilę obecną rozumiem to tak. Zaczynając 'od zera' - obwody przez 5 miechów, zaczynając po przerwie - obwody przez 8 tygodni. Czy rozumiem to prawidłowo?