Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
suchy255
omega 3 uzupełniasz tłuszcze z rodziny omega 3 doliczas je do ogólnej puli tłuszczy ale nie spożywa się ich jakichś dużych ilości , 2-4 capsów dziennie będzie dość , reszta to oliwa z oliwek , olej lniany
Szacuny
0
Napisanych postów
226
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1441
Czyli stosując Omega 3, nie moge ich brać pod uwage sumując ilość gram tłuszy spożytych przez cały dzień ?
Że coś takiego, np.
100g tł. (tłuszcze ze wszystkich posiłków zjedzonych w ciągu dnia) + Omega 3 = dalej te 100 g tł.
?
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
269
Witam wszystkich :)
Mam takie pytanko. Czy podczas treningow silowych 3 razy w tygodniu i treningow boksu tajskiego 3-4 razy w tygodniu moge dodac sobie 15-20 minut na rowerku po silowni ? Czy to mija sie z celem ?
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
269
Mi chodzi o t czy rowerek nie bedzie kolidował z ćwiczeniami siłowymi ? Ja mam zamiar najpierw np robic klate, biceps itp. a po tym treningu 15-20 minut na rowerku. Czy wtedy oba ćwiczenia maja sens w tym samym czasie ?
Szacuny
9
Napisanych postów
224
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2689
po treningu siłowym dobrze jest zrobić aeroby 15-30min
wszystko zależy od celu jak masa to może trochę kolidować
ale jak się zabezpieczysz antykatabolikiem to będzie w porządku
Sam nie wiem ... ostatnio robie jakos te pompki, nakładam duzy cięzar i jakos oprocz pompy nie czyuje aby te tricki jakos mnie bolały i jeszcze klate strasznie wgina, a ostatnio z powodu braku miejsca na pompki zrobiłem se wyciskanie francuskie ciezarem 15 kg i na drugi dzien az mnie kuło w tricach ... Czy pompki tyłem to cwiczenie rozwijające dobrze triceps czy raczej pompujące ???
Szacuny
0
Napisanych postów
226
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1441
Pompki w podporze tyłem są tylko na triceps. Pompki na poręczach angażują klate i triceps, także logicznie patrząc pompki na poręczach lepsze bo w jednym ćwiczeniu robisz 2 partie, ale jak wolisz.