Szacuny
0
Napisanych postów
100
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1183
Siema, zaczynam znowu ćwiczyć tzn i mam taki problem, mam ponad 95 w klacie i więcej niż 90 w pasie i do tego sporą oponkę :/ 189 wzrostu, 84 kg wagi, do tego sporo tłuszczu jak na swoja wagę. Mam zamiar robić masę, ale boję się co będzie po kilku miesiącach. Mógłbym podczas masy robić a6w ? Pytałem już o to w innym temacie, ale nie uzyskałem konkretnej odpowiedzi. Z góry dzięki za pomoc.
PS: Ścisłej diety nie mam, ale się do tego przymierzam, ale odżywiam się w miarę dobrze: jajka, płatki, ryż/kasza, pierś, twaróg, kanapki.
Zmieniony przez - Janczar666 w dniu 2010-10-12 14:39:20
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
319
pedro1993, nie sądzę, żeby było to coś poważnego. Nigdy z takim czymś się nie spotkałem, ale może po prostu za mocno prostujesz plecy? Gdybyś coś naciągnął, to byś na pewno czuł :)
Jeszcze ja wtrącę swoje pytanie:
czy poprzez wykonywanie aerobów/interwałów można podkręcić swój metabolizm? Ciekawi mnie to, bo zauważyłem, że nie otłuszczam się już tak szybko jak kiedyś. W czasie przerwy między cyklami ostro się obżerałem, a waga nic nie skoczyła, na ciele też nie zauważyłem zmian, a kiedyś bym się pewnie mocno zalał.
Szacuny
0
Napisanych postów
100
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1183
Miałem nadzieje, ze je robiąc nie będę nabierał niepotrzebnego tłuszczu, ale okej, skoro tak to sobie daruję i spalaniem zajmę się po skończeniu masy :]. Viren, znowu dzięki za pomoc.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
169
Witam, przejdę od razu do pytania
ćwiczyłem FBW pól roku, przeważnie takimi samymi ćwiczeniami, teraz miałem półtora miesiąca przerwy i wracam do ćwiczeń, czytałem ze zle jest cwiczyc takimi samymi cwiczeniami przez dlugi czas ale mi bardzo nie pasuje zmieniac tych cwiczen, jest sens cwiczyc tymi samymi cwiczeniami dalej?