Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
to może być skurcz mięśni łydek występujący najcześciej z powodu niedoboru minerałów w organizmie , m.in magnezu i potasu
zapewne masz w diecie za mało produktów je zawierające lub uzupełnij syntetycznymi zamiennikami , lepszy wyjściem jest jednak poprawa diety , wyeliminowanie kawy jeśli takową pijesz
Szacuny
1
Napisanych postów
565
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6849
Przeczytałem niedawno, że pomiędzy seriami mają być 2-3 minuty przerwy. Strasznie się zdziwiłem, bo gdy do pokoju przyniosłem zegar okazało się, że tej przerwy to ja robiłem niecałe 30 sekund ;o. Z zegarem na ścianie od razu lepiej szło. Potrafiłem zrobić kilka serii po 10 powtórzeń. Mam tylko wątpliwości czy tak ma być, iż przez te 2 minuty zdążam niemal całkowicie wypocząć. Czytałem, że najlepiej mięśnie się budują gdy ma się tętno 120-140. Mogę się mylić, ale czułem coś, że moje tętno było w okolicach 100. I teraz mam problem. Jak robię często to się męczę, a gdy robię rzadko to wypoczywam aż nadto. Co robić? Co robić...
Kurczak ryż i kreatyna zrobią z ciebie sk***ysyna.
Szacuny
1
Napisanych postów
565
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6849
To gites, teraz tylko jest problem z ogólną wytrzymałością. Jak już wcześniej wspominałem, po godzinie odpadam (nawet z 2 minutowymi przerwami). Może mógłbym robić 2 partie na 1 treningu? Ale po 3 dniach nie miałbym czego ćwiczyć
Szacuny
1
Napisanych postów
565
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6849
no, właśnie jest taka sytuacja, że wujek mi dał niecały rok temu ławeczkę, a jam ćwiczyłem nawet rzadziej niż raz na tydzień. Ok. 10 czerwca do niego jadę, bo zabiera mnie i brata na koncert metalliki i nie chcę żeby było, że wujo dał bratankowi sprzęcir, a mi się ćwiczyć nie chciało :F Znalazłem więc na necie dietę na rzeźbę w miesiąc i chciałbym jeje przestrzegać, choć nie ma tam nic o intensywności treningów. Rzucisz okiem? http://forum.bodyzone.pl/treninng-na-rzezbe-gt-quotrzeba-w-miesiac-quot-vt1339.html Przy okazji możesz mi powiedzieć co to jest to "MTC" z ptk. 6