Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - część 3.

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 201613

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3353
gdzie wcisnąć kaptury do treningu: pon-klata biceps,wtorek-nogi brzuch,czwartek-barki triceps,piatek-plecy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 61 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4760
To jak odpowie ktoś?? Mam zamiar ułożyć split z priorytetem na plecy, ale nie wiem ile serii mam na nie dawać :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 73
Witam!Mam 14 lat, 183cm, 65kg. Ćwicze biceps od 3tyg. (raz w tyg.) ćwiczeniem 5s po 12 machniec plecakiem 8kg którym zastępuje hantle i to mój cały sprzęt. Jestem zupełnie zielony i nie mam żadnego sprzetu (jedynie ten plecak). To mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Co jeszcze można by dodać do tego "treningu"? Z góry dziękuję!

Trening Czyni Mistrza :D
<rotfl>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Miesniak11, zajrzyj do działu "trening w domowych warunkach" tam jest pełno planów treningowych dla osób nie mających sprzętu/dostępu do siłowni. Potem koniecznie zapoznaj się z działem odżywianie bo dobra dieta to więcej niż połowa sukcesu. No i życzę powodzenia w tym sporcie :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
Quoda

dołóż po jednej serii do podstawowych cwiczeń i daj plecy na pierwszy trening w tygodniu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ok, tak zrobię. Dzięki rion :) Sog dla ciebie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 2407 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 37030
Cwicze tradycyjnym splitem po raz pierwszy. nogi+bary, klata+bic, plecy+tric. do tego 2x30min lekkich interwalow w tygodniu.
Mam watpliwosci co do cwiczen i rozkladu serii na trica, ktore ulozylem. prosze o korekte. staz 6 mies, caly czas masa, pierwszy split w zyciu;)

5. Dipsy - 9-8-7
6. Wyciskanie francuskie zza głowy leżąc - 12-10-8-8
7. Prostowanie rąk na wyciągu - 12-10

Zmieniony przez - Arros w dniu 2010-06-04 00:28:42
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 46 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 986
Mółby mi ktos odpowiedziec, pomóc?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
AdX117

z reguły plany FBW w moim przekonaniu wykonywawne są na zbyt małej objętości ale jeśli wykonujesz tylko podstawowe ćwiczenia w FBW to ciężo dostać objętość ok 20 serii na partie bo masz za mało treningów w tygodniu

wrzuć swój plan to zobaczymy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pytanie odnośnie zamiany ćwiczeń

Następny temat

Pomóżcie w ułożeniu planu

Spalanie
Polecane artykuły