Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
80
czy gdybym wykonywal serie na barki i rozpietki na klatke lekkimi sztangielkami np 4 kg po 20 do 40 powtorzen to byly by jakies efekty takiego cwiczenia?
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1882
cześc ja mam mały problem z klatą prawa strona jest wieksza dokładnie zębaty po prawej i górna srodkowa część i chiałbym podrównać i taki plan był by dobry wyciskanie sztangi wąsko skos górny 12.10.8.8 wyciskanie sztangielek 12.12.10.10 . Rozpiętki 10.10.10 . przenoszenie sztangielki za głowy 12,12,12 może byc taki plan ??
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9
Witam jestem tu nowy :) mam pytanko ... waże 64/65kg cwicze już prawie 2 rok . rok tem mój wynik w wiciskani wynosił 86kg iważyłem wtedy 67 kg po roku czasu udało mi sie poprawic wynik o 2 kg ale przy wadze 65kg. nic nie biore... może mi ktoś opracowac jakąms diete. czy bede cos wiecej podnosił ??? czuje tak jak bym stanął w miejscu. może mi ktos doradzic jak cwiczyc :)
Szacuny
0
Napisanych postów
40
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1736
witam. chciałbym się dowiedzieć czy robić brzuch jeśli jadę na masę? ćwiczę planem by georgu ( 1 zestaw . jeśli zaczne ćwiczyć to nie bedzie spaadków masy ?? pozdrawiam
Szacuny
3
Napisanych postów
234
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5495
witajcie!
mam problem z ustawieniem priorytetu, ułożyłem sobie następujący split, śr - plecy + bic, pt - klata + tric, so - nogi + barki
na treningu pleców robie najpierw martwy, potem podciaganie(wąsko), a potem wioslowanie(szeroko)
moim głównym celem jest podciąganie, chcę za pół roku podciągać sie z obciazeniem 50kg
moje pytanie: jak tutaj ustawić priorytet na podciaganie? dodac do kazdego treningu na koncu/poczatku podciaganie? czy przesunac przed martwy ciąg? czy dodac przy treningu plecow jeszcze jakies podciaganie innym uchwytem? czy w ogole cos innego?
Każdy kto dziś jest wielki, kiedyś był jeszcze mały.