Szacuny
0
Napisanych postów
73
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
614
ćwiczyłem na silę około 2 miesiące, teraz około 3 tygodnie nie mam dostępu do siłki, czy mogę robić aeroby(rowerek) czy raczej nie???jeśli tak to jak często w tygodniu mogę je robić i jeszcze jedno czy można ćwiczyć na siłę i jednocześnie po każdym treningu robić około 20 min ostrych aerobów(rowerka) i czy takie cos nie wymaga specjalnej diety czy moge jechac na masowej???
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1001
Dzięki abcdabcd77 za odpowiedź, jednak te twoje wartości przykładowe nie mogą zostać spełnione - min. 5kg więcej na sztangę zakładać, więc taki duży pułap odpada(najmniejsze krążki są po 2.5kg :/) - tak rozłożyłem bo jest w sam raz wątpię, żebym dał radę od większego obciążenia zacząć - musiałbym kończyć na 30, a tyle obciążenia(+~20kg sztanga) już nie dam rady, niestety. Jednakże jeszcze raz dziękuję za odpowiedź - przynajmniej wiem, że muszę się dokształcić na temat tej fazy negatywnej, bo jakoś to mnie ominęło. :D
Pozdrawiam!
Szacuny
0
Napisanych postów
147
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3629
rion10 Jak na razie robię ćwiczenia na całe ciało na siłowni. Na siłownię chodzę 4 razy w tyg. i pomiędzy wsadzę aeroby i hiit, ponieważ chcę do wakacji zrzucić zbędny tłuszczyk. :)
Szacuny
5
Napisanych postów
757
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
39076
Mam pytanie, czy sa jakies cwiczenia na pogrubienie szyji? Mam 37cm obwodu a chcialbym miec wiecej bo nie za fajnie to wyglada. Czy moze wraz z masa i cwiczeniem kapturow szyja sie sama pogrubi?