Szacuny
0
Napisanych postów
2443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
12990
Baniol może Ty pomyśl co gadasz.
SIŁOWNIA NIE HAMUJE WZROSTU! Nawet gdzieś na forum czytałem że podczas regeneracji mięśnia czworogłowego wydziela się hormon wzrostu więc to może (ale nie musi) przyczynić się do wzrostu.
Szacuny
0
Napisanych postów
222
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5137
Teze którą przytoczyłem opowiedział mi mój nauczyciel od wf'u który spędził 10 lat jako instruktor na siłowni w latach 93-2003 więc czy możliwe by się mylił?, choć teraz wydaje mi się prawdopodobne to iż w tamtych latach ludzie nie mieli tak dużej wiedzy naukowej jak w dzisiejszych czasach. Jeśli się mylę, a z artykułów które przed chwilką przeczytałem wynika że się mylę, to przepraszam bardzo cię davido za obraze i was za sianie paniki.
zdr.
Zmieniony przez - Baniol271 w dniu 2010-02-27 22:05:23
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
,,mój nauczyciel od wf'u który spędził 10 lat jako instruktor na siłowni"
tak dla pełnego obrazu kiedyś był temat gdzie opisywano jak się ,,szkoli instruktorów"
jak mało wiedzy posiadają, że o myleniu grup mięśniowych ćwiczonych w danym ćwiczeniu nie wspomnę...
Szacuny
1
Napisanych postów
104
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
7664
Witam. Co może być powodem nagłego spadku wagi?
Odżywiam się normalnie 4-5 posiłków dziennie. Waga standardowo 82. Wczoraj po treningu jaja i wieczorem twaróg. Wczoraj waga 82.Wstałem rano i dziwna sprawa 79 kilo. No dobra wiadomo,że rano inaczej. Zaraz po sytym obiedzie kasza buraki mieso to samo. W jedną noc 3 kilo w dół ? bez ściemy..
Szacuny
1
Napisanych postów
104
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
7664
Davidoo we wtorek wypiłem 3 piwa ,ale to chyba nie ma znaczenia.
Generalnie miałem badania na nowot. na szczęście nic nie wykryto.
Chciałem się dowiedzieć czy ktoś tak może miał i czy moje przypuszczenia mogą mieć z tym coś wspólnego.
Sorry, pomyliłem działy.