Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - część 3.

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 201456

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
wez wyjdz stąd

Zmieniony przez - davidooo w dniu 2010-02-27 21:25:13
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2443 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 12990
Baniol może Ty pomyśl co gadasz.

SIŁOWNIA NIE HAMUJE WZROSTU! Nawet gdzieś na forum czytałem że podczas regeneracji mięśnia czworogłowego wydziela się hormon wzrostu więc to może (ale nie musi) przyczynić się do wzrostu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 222 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5137
Teze którą przytoczyłem opowiedział mi mój nauczyciel od wf'u który spędził 10 lat jako instruktor na siłowni w latach 93-2003 więc czy możliwe by się mylił?, choć teraz wydaje mi się prawdopodobne to iż w tamtych latach ludzie nie mieli tak dużej wiedzy naukowej jak w dzisiejszych czasach. Jeśli się mylę, a z artykułów które przed chwilką przeczytałem wynika że się mylę, to przepraszam bardzo cię davido za obraze i was za sianie paniki.

zdr.

Zmieniony przez - Baniol271 w dniu 2010-02-27 22:05:23
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
,,mój nauczyciel od wf'u który spędził 10 lat jako instruktor na siłowni"
tak dla pełnego obrazu kiedyś był temat gdzie opisywano jak się ,,szkoli instruktorów"
jak mało wiedzy posiadają, że o myleniu grup mięśniowych ćwiczonych w danym ćwiczeniu nie wspomnę...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 520 Napisanych postów 21399 Wiek 30 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 141207
Baniol271

Bzdury piszesz.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 104 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7664
Witam. Co może być powodem nagłego spadku wagi?
Odżywiam się normalnie 4-5 posiłków dziennie. Waga standardowo 82. Wczoraj po treningu jaja i wieczorem twaróg. Wczoraj waga 82.Wstałem rano i dziwna sprawa 79 kilo. No dobra wiadomo,że rano inaczej. Zaraz po sytym obiedzie kasza buraki mieso to samo. W jedną noc 3 kilo w dół ? bez ściemy..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 757 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 39076
Witam,
czy potrzeba robic brzuszki przy robieniu masy? Mam 182cm wzrostu i 81cm w pasie, czy to nie za duzo jak na 70 kg wagi?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Magillo

moze piles jakis alkochol?

dziwne...

n-gage

chcesz to rob chcesz to nie rob. 81 w pasie to malo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 104 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7664
Davidoo we wtorek wypiłem 3 piwa ,ale to chyba nie ma znaczenia.

Generalnie miałem badania na nowot. na szczęście nic nie wykryto.
Chciałem się dowiedzieć czy ktoś tak może miał i czy moje przypuszczenia mogą mieć z tym coś wspólnego.
Sorry, pomyliłem działy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 73 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 614
witam
czy mogę zastąpić "Francuskie wyciskanie, hantla trzymanego oburącz 2s" na "Francuskie wyciskanie sztangi leżąc na ławce płaskiej 2s"????
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pytanie odnośnie zamiany ćwiczeń

Następny temat

Pomóżcie w ułożeniu planu

Spalanie
Polecane artykuły