Szacuny
1
Napisanych postów
17
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
481
Trenowalem wczesniej kosza,plywanie i miesnie mysle mam w miare przygotowane pod silownie ale to moze zgubne myslenie. Dodam ze po kazdeym 1,5 h seansie na silownie mam dostep do sauny aby rozluznic miesnie czy to pozwala mi czesciej trenowac? Oprocz tego chodze na basen aby "rozplywac" obolale miesnie. czekam na porady. NIe warto skracac obiegowki? Zauwazylem ze duzo wiecej cwicze rece, klate, niz nogi brzuch zmienic to?
Szacuny
1
Napisanych postów
17
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
481
Dlaczego w dni Nie treingowe? a PO samej silowni taki oblaly to wskazane nie jest isc sobie odpoczac wygrzac sie rozluznic miesnie? NIE Cwicze samego Bicepsu chodze do dobrze wyosazonych silowni i tam jest powiedzmy 30 urzadzen i sobie kazde po 3 serie robie male obciazenie/
Szacuny
2
Napisanych postów
293
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4398
Dzieki za odpowiedz na poprzednie pytanie. Przy okazji nasunely mi sie jeszcze dwa. Czy cwiczax interwaly na rowerze lepiej jezdzic na przemian szybko / wolno, czy moze lepiej lekkie obciazenie / duze obciazenie. Probowalem obie opcje. Zarowno jedna jak i druga meczy mnie podobnie kondycyjnie przy czym podczas zwiekszania obciazen bardziej czuje nogi. Moj rower co prawda ma specjalne programy interwalowe, ale jakos wole was zapytac. I drugie pytanie odnosnie wspomnianego wczesniej tracenia wody. Czy jesli bede jezdzil w tych grubych bluzach intensywniej sie pocil to czy poprawi sie jakos widocznie sylwetka ( na chociaz jeden, dwa dni ) zakladajac, ze pil bede tyle samo, czy moze wplynie to negatywnie ogolnie na organizm. Drugie pytanie bardziej z ciekawosci, moze kiedys sie przyda ^^. Pozdrawiam.