Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
czy trening piłkarski i siłownia w jednym dniu to nie będzie za dużo gdyż w ferie mam treningi o 11,00 a siłowo chciałbym poćwiczyć ok 17...
pytam się żeby się nie przetrenować...
proszę o odpowiedź
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1882
to ja tez ponowie bo nie jestem pewny czy tak moge połączyc partie pon klata tric,sroda nogi bez łydek i biceps,piątek plecy przedramie, sobota barki łydki brzuch
Szacuny
0
Napisanych postów
21
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
283
Ok davidooo dzięki wielkie pomogłeś mi nie mam 57 w udzie lecz 63 :( A jeszcze jedno teraz zaczynam chodzić na siłowni narazie jakoś od 2 miechów w domu ćwicze codziennie , do tego dieta ( może nie ścisła ale zdrowo, inaczej niż kiedyś) i tu do was pytanie czy jest jakiś sens coś teraz brać np. na te treningi wieczorne w domu czy tam na siłowni ? czy lepiej na sucho ? bardziej chce schudnąć niż masy nabrać. 16 lat, 85kg 180 cm . z góry dzięki za odp ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
42
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1972
Czy cwiczac plan na mase moge robic cwiczenia na nogi w domu? Przysiady, wspiecia?
Trenuje KLATA+TRICEPS, PLECY+BICEPS, NOGI+BARKI
chodzi o to ze raz w tygodniu mam do dyspozycji tylko 30 minut silowni i nie nadazam robic wszystkich cwiczen. Nie zalezy mi na mega umiesnionych nogach. Chodzi tylko o to zeby ich nie zaniedbac.
Zmieniony przez - aliabda w dniu 2010-02-01 20:30:02