Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Avari - mialem kiedys skurcze w udzie/lydkach ale pozniej jakos przeszlo, mysle ze po stosowaniu magnezu powinno przejsc po jakims czasie
piotrek_ka - tak, to sa tak zwane mikrourazy. Podczas wioslowan i mc (np) kregoslup mocno dostaje w dvpe. ale po dniu 2 dniach powinno ci przejsc normalnie
Szacuny
0
Napisanych postów
71
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4253
Co mi się wydaje dziwne: po wtorkowej wizycie na siłowni [3x12 rdl i 3x12 wiosło] bardziej czuje prostowniki niż po sprawdzaniu maxa w rdl... choć nie pamiętam czy później jeszcze wiosłowałem.
Jak myślicie, warto by zmienić jednolity fbw na fbw a/b gdzie w a: mc + coś na plecy, w b: wiosło + coś na plecy?
A może się przez tą pi.... sesje za bardzo rozleniwiłem z treningiem, studia jednak niszczą człowieka
Szacuny
2
Napisanych postów
293
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4398
Witam, to znowu ja ;p W dziale odchudzanie nie ma tematu do pojedynczych pytan wiec pytam tutaj. Jak wczesniej pisalem mam diete redukcyjna. Stosuje ja juz jakies 3,5 tygodnia i schudlem ponad 5 kg. Czy to nie za duzo? Silownia 3 razy w tygodniu + interwaly 4 razy. Boje sie, ze chudne za szybko i strace za duzo miesni. Na silowni nie widze jednak zadnych spadkow, wrecz przeciwnie widze lekki progres przy niektorych cwiczeniach ( w sile ). Pozdrawiam.
Szacuny
3
Napisanych postów
234
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5495
moim zdaniem możesz się tylko cieszyć:)
4 interwały na tydzien to dużo, wiec i spadki masz duże, szczegolnie na poczatku spalania, potem będzie ciężej:P
ważne, że siła nie spada, zatem nie ma się czym martwić,
pozdro, sam ci zazdroszcze rezultatów:)
Każdy kto dziś jest wielki, kiedyś był jeszcze mały.
Szacuny
2
Napisanych postów
376
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5115
No według mnie najlepszą porą na trening jest rano,ale oczywiście nie każdy może rano ćwiczyć(np.ja) z powodów szkoły,treningu itd. Właśnie teraz przez 2tyg.chodziłem na siłownię ranem ok.11(ferie mam) i z tego co zauważyłem mogłem w np.więcej wycisnać na klatę niż.np po południu;)
Ja mam takie pytanie: Czy widać różnicę w treningu,kiedy się zmienia dni trenowania. Np.trenuję(jeden tydzień) pon-środa-piątek,a drugi tydzień?? np.wtorek-środa-piątek??
Zmieniony przez - FelipeKLB w dniu 2010-02-12 15:54:42