Szacuny
0
Napisanych postów
342
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2929
Dobra to olewam te maxy :D
A mam pytanie co do wiosłowania sztangielką. Bo każdy pisze inaczej jak wysoko trzeba podnosić tą sztangielkę tak żeby sztangielka była na równi z tułowiem czy tak żeby ramię było na równi z tułowiem?
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
75
Witam.
Ja mam pytanie jakie przerwy robić między ćwiczeniami w treningu na masę.
Wiem, że między seriami ok. 2-3 min.
Jak mam np. takie coś:
Wyciskanie na płaskiej 4s
Wyciskanie na skośnej 4s
To robię tak:
płasko 10 - przerwa ok 2 min - płasko 10 - przerwa ok 2 min- płasko 10 - przerwa ok 2 min - płasko 10
I teraz pytanie jaką mam zrobić przerwę nim przejdę do wyciskania na skosie ?
Szacuny
0
Napisanych postów
342
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2929
I jeszcze nie wiem jaki wybrać teraz plan treningowy kończę właśnie splita i chcę dać teraz jakiś plan w którym cwiczy sie każda partię 3x w tygodniu ale coś innego niż zwykłe fbw myśąlałem nad 5x5 albo 15-10-5 lub texas method co byście mi poradzili na mase (mały staż ale technika opanowana)?
Zmieniony przez - pedro1993 w dniu 2010-08-31 12:55:23
Zmieniony przez - pedro1993 w dniu 2010-08-31 13:05:48
Szacuny
11
Napisanych postów
2407
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
37030
rion - czy wyzszosc pompek na poreczach odnosi sie rowniez do planow FBW "na mase". czy 3 serie pompek wystarcza w takim planie? Teraz cwicze nazwijmy to "rekreacyjnie" a na pelne obroty wchodze za miesiac. pompki robie na trica- 12 i 10 powt lekko wchodzi. myslisz, ze mozna pomyslec nad doczepieniem ciezaru?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
uważam że najlepszym ćwiczeniem klatkowym są poręcze z ciężarem , ławka pozioma jest "przereklamowana" a dodatkowo błędna technika zmniejsza skuteczność ćwiczenia
oczywiście z ciężarem ciała progres szybko się kończy więc wręcz konieczne jest dokładanie ciężaru
Szacuny
0
Napisanych postów
342
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2929
Mam pytanie co do wiosłowania sztangielką. Bo każdy pisze inaczej jak wysoko trzeba podnosić tą sztangielkę tak żeby sztangielka była na równi z tułowiem czy tak żeby ramię było na równi z tułowiem?