Szacuny
5
Napisanych postów
491
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3691
no tak dlatego też nie powinien sobie dzieciństwa marnować :)
marnować w sensie odmawiać sobie przyjemności :)
ale wiesz to jego wybór i tak i tak postanowi tak jak uzna za stosowne...
Kulturystyka pokazuje jakim jesteś człowiekiem, twardym jak stal czy miękkim jak panienka.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
26
Jestem y 31.12.1998 roku . mam siownie 150 metrów od domu.Mam dwóch braci co tam cwiczyli jeden ma 23 lata a drugi 18. I mnie troche nauczyli sie rozgrzewac a i chce osiągnac siłes i rzeżbęę :PP Z góry dziekii .; Daje juz sogi ;];]
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
111
U nas niedawno w mieście utworzyli siłownie ,wcześniej nie było po to mała miejscowość.No i oczywiscie poszedłem sobie poćwiczyć.I tam było coś takiego(sorry że nie umiem tego profesjonalnie nazwać, ale nie jestem oblatany w tym temacie)że sie siadało a na górze było dwa uchwyty i sie zaznaczało jakoś ciężkość i się je przyciągało do dołu i z powrotem do góry.W tym jest problem,że teraz szczególnie jak się zmęczę boli mnie w okolicach miednicy i nerek.Wydaje mi się że tamte ćwiczenia to były tylko na górne partie mięśni pleców, no ale nie jestem pewien.Więc to jest pytanie do was, czy to jest po siłowni czy nie?
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
111
to nie byl dróżek tylko dwie rączki nie złączone z sobą,mi nie chodzi żeby sie dowiedzieć jak to sie nazywa tylko czy od teego mogą być te bóle w okolicach nerek