Szacuny
3
Napisanych postów
234
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1202
nvm
Zmieniony przez - Bodziuu w dniu 2010-09-14 00:42:37
Don't never let somebody tell you.. "You can't do something". You got a dream, you gotta protect it.
People can't do something themselves, they wanna tell you..
"You can't do it". You want something? Go and get it!
Szacuny
0
Napisanych postów
148
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1832
witam mam parę pytań po 4mc przerwie chce wrócić do treningu tylko nie wiem jaki rodzaj treningu wybrać ? przed przerwą trenowałem 8mc. Szukam najlepszych ćwiczeń na mięśnie brzucha może mi ktoś w tym pomóc ? mogę trenować mięśnie brzucha zaraz po normalnym treningu na całe ciało ?
Szacuny
6
Napisanych postów
690
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
18859
Czy takie połączenie treningu Klatki&przodu i góry barku&tricepsa będzie dobre przy założeniu ,że przy klatce bez treningu barków często miałem zakwas na przedniej głowie barku??:
Szacuny
0
Napisanych postów
191
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2532
wiem, skarcicie mnie, ale mam pytanie odniśnie rozciągania.
czy mozna się rozciągac równiez w dzien nietreningowy, na 'zimne' mięsnie?
i co najbardziej polecacie na rozciąganie, bo jestem straszne sztywny
od razu zadam pytanie co do treningu nowego, którym chce poćwiczyc 6 tyg, metoda 15-10-5 ale nie ta co podawał woodyn, bo nie bardzo ją rozumialem, tylko po prostuw ykonywanie w każdej seri 15/10/5 powtórzen
A/B 3 razy w tyg
2 tyg 15 powt, 2tyg 10, 2 tyg 5
Przysiad przedni 4s
MC 4s
lawka skos 4s
zołnierskie 3s
prostowanie ramion na wyciągu górnym 3s
Szacuny
0
Napisanych postów
43
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
590
Witam wszystkich prosiłbym o kilka porad co do mojej sylwetki :p
A wiec tak ..
wzrost:175
Waga-67
staż :około rok
1 Problem dotyczy barków :p Wczesniej nanim zaczolem sie orientowac w sprawach treningowych bardzo rzadko i malo intensywnie robilem barki .. i teraz sa one troche nie proporcionalne w stosunku do reszty ciala .. co mam zrobic zeby to sie unormowalo? Dodam ,ze genetycznie tez sa one ogolnie wąskie :/ czy mam robic je czesciej lub wiecej serii?
2 Problem dotyczy wagi .. jestem troche za lekki co do swojego wzrostu .. weglowodany uzupelniam regularnie ale gorzej z bialkiem .. czy jest sens w ogole zebym je kupowal w postaci suplementu? jezeli tak to jakie mi polecacie i czy trening na mase przy 3 miesiecznej suplementacji doda cos cialka? dodam ze jem duzo a wagi nie przybywa :/
3 problem polega na tym ,ze kiedys bylem "puszysty" i przy diecie ,bieganiu itp spalilem praktycznie wszystko co chcialem ale zostalo mi troche tluszczu na dolnej czesci brzucha, bokow i dolnej czesci plecow .. robilem a6w przy diecie i gorna czesc brzucha sie wyrzeźbiła a dolna jaka byla taka jest .. :/ troche nietypowy problem .. prosze o pomoc .. z Góry Dziękuje :)