Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - część 3.

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 201560

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2934 Wiek 30 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 25646
Witam
Zwracam się z prośbą do bardziej doświadczonych. Ten tydzień mam specyficzny i nie wiem jak to rozegrać. W poniedziałek, wtorek i środę miałem trening piłki nożnej, a nie chciałem łączyć piłki i siłowni. Dzisiaj (tj.czwartek) wybrałem się na siłownie. Trenuje systemem FBW. Mam dylemat czy pójść jeszcze jutro na siłownie, czy lepiej dać wypocząć organizmowi, w sobotę mam mecz w piłkę. Więc moje pytanie brzmi:
Wybrać się jeszcze jutro na siłownie? Czy raczej odpuścić już sobie i wybrać się w niedzielę?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
maciejuu77

to dlatego tak jest że lewa jest ręką dominującą i dlatego silniejszą bo wykonujesz nią większość czynności a tym samym jest lepiej "wytrenowana" za to prawa łatwiej reaguje na bodźce treningowe dlatego jest większa

pedro1993

ja uwzględnisz dodatkowy wysiłek w bilansie kalorycznym diety to nie ma przeciwwskazań

Gossia

to nie jest dobry system przeciąża mięśnie i nie daje im czasu na regenerację
trening siłowy i aerobowy oczywiście przy odpowiedniej diecie ale pamiętaj tłuszcz jest spalany całościowo z całego organizmu nie miejscowo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
Skodzio

trening dzień po dniu to niezbyt dobry pomysł odpuść i zrób trening w niedziele
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 99 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2895
Witam, mam takie pytanie, który rodzaj uginania ramienia z hantlą lepiej wpłynie na szerokość bicepsa: Z supinacją nadgarstka czy uchwyt młotkowy ?

Umiesz liczyć ? Licz na siebie.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
na szerokość na pewno z supinacją bo atakujesz obie głowy bicepsa ( niekoniecznie w równym zakresie)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2934 Wiek 30 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 25646
Dziękuje rion !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 99 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2895
Dzięki za odp, Mam jeszcze jedno pytanie, czy warto przerzucić się z FBW na split nie kończąc całego cyklu ? Ponieważ FBW już mnie troszkę nuży.

Umiesz liczyć ? Licz na siebie.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 21 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 386
prosba.....
Panowie szukam i szukam a znalesc nie moge ...
powiedzcie mi co to znaczy np
1-11 bold e4d 250mg - ja mysle ze to chodzi o to ze od 1 do 11 tyg co 4 dni 250 boldka..... poprawcie mnie jesli sie myle.
no i jeszcze jedno... co to znaczy przejść z enana na propa ?? enan to chyba tesc (tak mi sie wydaje) a co to jest ten prop ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
damian

w sumie można , lepiej ćwiczyć czymś co sprawia przyjemność niż się meczyć

mystery87

nie ten dział
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 21 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 386
dobra dobra juz wszystko wiem :) moze nie wszystko ale przynajmniej to co chcialem wiedziec :D pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pytanie odnośnie zamiany ćwiczeń

Następny temat

Pomóżcie w ułożeniu planu

Spalanie
Polecane artykuły