Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - część 3.

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 201498

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 276 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1280
czy to prawda ze ramiona rosną na koncu ??? tzn najpozniej i najwolniej sie rozwijaja ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 17852 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 63608
aksel90

nie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
ale bez zwiększenia ogólnej masy ciała ciężko zwiekszyć w znacznym stopniu rozmiar ramion
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 11
Przymierzam się do diety, ale jak wiadomo dieta to nie wszystko.
Niestety mam 17 lat, wzrost 172 i wagę 57 i nie wygląda to za dobrze bowiem jestem ektomorfikiem . Zastanawiam się czy przy mojej wadzę w ogóle opłaca się iść na siłownie, czy też zostanę tam przez wszystkich wyśmiany, iż taki chudzielec się bierze do siłki?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
jak się nie weźmiesz za trening to nigdy nie będziesz większy a uwierz mi 80% z tych co chodzą na siłkę zaczynali z bardzo niskiego pułapu , a jak siłownia jest "normalna" to nikt nie zwraca uwagi czy przychodzi tam chudy czy gruby

śmiało wal na siłkę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 11
Rion10, co uważasz za normalną siłkę?
Nie mam pojęcia jacy tam ludzie chodzą i po prostu boję się wyśmiania przez innych, w dodatku mam bardzo małe nadgarstki co w dodatku uwydatnia moją szczupłość.

Jeszcze jedno pytanie, można połączyć szkołę, dietę , siłownię w taki sposób by w rok nabrać masy, tak by nie było widać tylko zwisającej koszuli :).
Idę do nowej szkoły i chciałbym jednak pokazać się z lepszej perspektywy ^^
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 23 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 156
Mam 16 lat zamierzam zaczac trening na mase, tylko mam problem z dieta, poniewaz jestem uczniem nie moge w pelni utrzymywac diety, codziennie mam po 7-8 lekcji. Czy moglbym zastapic diete jakims gainerem?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 520 Napisanych postów 21399 Wiek 30 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 141207
Kup pojemniki na żywność i tam wkładaj posiłki to będzie najlepsze wyjście

Pzdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 511 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 9853
ja tez jestem uczniem i duzo ludzi z tego forum tez.

jw bierz zarcie w pojemniczki i szamaj nie patrzac sie na innych :)To oni sie beda na Ciebie patrzec :D

"Wstan i Walcz"-Marek Piotrowski

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 378
Poszukuje rowerka treningowego w miare przystepnej cenie. Ważne żeby wytrzymał obciążenie 120kg. Możecie cos polecic?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pytanie odnośnie zamiany ćwiczeń

Następny temat

Pomóżcie w ułożeniu planu

Spalanie
Polecane artykuły