Witam. Nie znam się dobrze na kulturystyce więc proszę was o drobną pomoc. Mam bardzo małe nadgarstki. Wiem, że ich wielkość ma powiązania z genetyką, dziedziczeniem itp. ale chciałbym je troszkę powiększyć. Jeśli tak to jakie ćwiczenia (na przedramię chyba) mam wykonywać. Kiedy będą jakieś zauważalne efekty ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Około 15 cm. W lutym będę miał 15 lat. To jest taki mój mały kompleksik.
Zmieniony przez - Afrootee w dniu 2010-11-23 20:39:25
Zmieniony przez - Afrootee w dniu 2010-11-23 20:39:25
...
Napisał(a)
A nadgarstki są proporcjonalne z bicepsem(podaj wymiary bicepsa)??
Zmieniony przez - Marcin269 w dniu 2010-11-23 20:43:25
Zmieniony przez - Marcin269 w dniu 2010-11-23 20:43:25
...
Napisał(a)
nadgarstki jeszcze ci sie pogrubią, przeciez jestes w wieku, gdzie sie jeszcze rosnie.
ja mam obwod nadgarstka 17cm i nie narzekam
Marcin269 - nadgarstki raczej nie maja zbyt duzego wplywu na obwod bicka ;p
ja mam obwod nadgarstka 17cm i nie narzekam

Marcin269 - nadgarstki raczej nie maja zbyt duzego wplywu na obwod bicka ;p
...
Napisał(a)
No ale wszyscy moi kumple mają większe nadgarstki, a niektórzy są dużo gorzej zbudowani ode mnie. W ogóle ja mam takie małe łapy. Ale jeszcze troche przypakuje na triceps i biceps i będzie git. Dzięki za pomoc
...
Napisał(a)
BrAVuz chodziło o proporcje ;p
Afrootee za dużo komputera za mało roboty ;>
Afrootee za dużo komputera za mało roboty ;>
...
Napisał(a)
Są 3 sposoby takie jak: 1.HGH-Jeżeli masz worki pieniędzy w piwnicy to możesz spróbować, ale bawienie się tym jest trudne, niebezpieczne i nawet jest to nielegalne w Polsce wiec trzeba zamawiać za granicy.2.Stymulatory-MOGĄ w jakimś małym stopniu poprawić strukture kośca i regeneracje ale niczego ci nie gwarantuję.3.Cwiczenia i odżywianie-Pamiętaj głownie o zdrowym odżywianiu i aktywnym trybie życia.Nie zapomnij też o witaminach i solach mineralnych. Pozdrawiam
Zmieniony przez - Empowered w dniu 2018-12-26 14:33:43
Zmieniony przez - Empowered w dniu 2018-12-26 14:33:43
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!