Witam mam taki problem gdy wyciskam na klate czy ćwicze barki biceps triceps bez różnicy zawsze po ćwiczeniu bolą mnie nadgarstki czuje że są słabe. Co może być tego przyczyną zła rozgrzewka czy może naduże cięzary. Dodam że mam 14lat ponieważ bardzo mnie to irytuje i osłabia chciałbym kupić takie coś http://sportsklep.pl/product/Show/id/3169 co o tym sądzicie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Moim zdaniem strata pieniędzy.
A jak Ty uważasz, czy rozgrzewka którą stosujesz jest wystarczająca ?
A jak Ty uważasz, czy rozgrzewka którą stosujesz jest wystarczająca ?
"Jestem jedną z tych złych rzeczy, które przytrafiają się dobrym ludziom"
...
Napisał(a)
Właściwie to ja wogóle nierobie rozgrzewki tylko pare skrętów tułowia
...
Napisał(a)
I się dziwisz, że Cie potem nadgarstki napier******? Rozgrześ się porządnie, CAŁE ciało, poświęc 15-20 minut na same rozgrzewanie się i zobacz czy Cie beda boleć.
Bez rozgrzewki treningiem silowym zrobisz sobie krzywde a jeszcze młody jesteś.
Bez rozgrzewki treningiem silowym zrobisz sobie krzywde a jeszcze młody jesteś.
...
Napisał(a)
Twój wiek także przyczynia się do tego bólu!chłopie masz 14 lat twój organizm jeszcze się nie rozwiną! Twoje stawy dopiero nabieraja wytrzynmałośći a Ty już daleś im "popalić".Tak to jest jak się nie wie co i jak a się robi.
"LIFE IS TO SHORT TO BE SMALL"
...
Napisał(a)
Dobra dzięki chłopaki dzisiaj porządna rozgrzewka zobaczymy. Wszyscy po sogu Pozdro.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!