Szacuny
1
Napisanych postów
20
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
225
Mam drobne pytanie odnośnie kre-alkalyn 2500 z olimpa. Na opakowaniu pisze zeby dawkowac 1-2 kapsy na czczo i 1-2 kapsy przed treningiem. Ale dlaczego dużo osób bierz je po treningu? Czy ma to jakieś znaczenie??
Szacuny
0
Napisanych postów
226
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1441
Bo posiłek po treningu jest najważniejszy, ma największe znaczenie. Jeśli chcesz żeby stosowany suplement wpłynął wyraźnie na trening najlepiej brać go m.in. po treningu.
Także siekaj na czczo i też PO treningu.
Zmieniony przez - suchy255 w dniu 2010-04-30 15:13:39
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348507
wampirate-przy odpowiedniej technice wzrost nie powinien sie zatrzymac..ale moze zdarzyc sie wyjatek gdzie u osoby nacisk na kregoslup spowodowany ciezkim cwiczeniem-spowolni lub zahamuje wzrost.
Ja osobisice mimo wykonywania ciezkich cwiczen-z kiepska technika(dawno..)-i tak podskoczylem kilka cm.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
I moje pytanie brzmi, czy poki co bez diety uzyskam takie wyniki jakie mialbym z dieta ? Piszac dieta mam na mysli te wszystkie bialka itp. (ryz, mieso itd) Mysle ze tak ale chcialbym sie jednak upewnic :P A diety nie stosowalbym w najblizszym czasie bo po prostu na razie jest u mnie krucho i nie stac mnie. Nie cwiczylem jeszcze nigdy wczesniej jakos specjalne, jedynie tyle co w szkole na wfie :P